Detaljna astro analiza za Oktobar - Šta bi mogli očekivati Jarac, Vodolija i Ribe

Šta bi mogli očekivati Jarac, Vodolija i Ribe 


Jarac: Oktobar bi mogao bitijako povoljan mjesec za osobe rođene u znaku Jarca. Mogli biste dobiti neke jako dobre prilike koje bi vam mogle pomoći da poboljšate svoj život. Vaša osjećanja će biti jako izražena, a strast prema partneru posebno naglašena. 

Vaša intuicija će biti jako naglašena u ovom periodu što će vam omogućiti da postignete mnoge stvari. Mogle bi se javiti neke jako povoljne prilike za pokretanje novih poslova ili projekata. Međutim, moraćete biti strpljivi i čekati da se stvari počnu razvijati u vašu korist. 



Jako je važno da održavate kondiciju i vodite računa o svom zdravlju. Kada su u pitanju vaše finansije one će biti stabilne bez nekih posebno bitnih promjena. Vodolija: Mnoge Vodolije bi u ovom mjesecu mogle postići ono što su oduvijek željele. 

To se posebno odnosi na njihov ljubavni život koji će biti posebno naglašen u ovom mjesecu. Biće ovo takođe posebno povpljan mjesec za druženja sa porodicom i obnavljanje nekih veza koje su zahladile u zadnje vrijeme. Mogli bi se javiti neki problemi kada je u pitanju vaše zdravlja, ali ništa što nećete moći držati pod kontrolom. 



Važno je da vodite računa o svom zdravlju kako se ono ne bi pogoršalo. Oktobar neće biti povoljan mjesec kada je vaša karijera u pitanju. Moglo bi doći do nekih neslaganja sa radnim kolegama što bi vam moglo uzrokovati neke manje probleme. 

Takođe biste trebali povesti računa o svojim finansijama i paziti na šta trošite novac. Ribe: Za osobe rođene u znaku Riba je jako važno da se u ovom periodu fokusiraju na svoje ciljeve i dobro razmisle prije donošenja bilo kakvih važnih životnih odluka. 

Trebali biste se više posvetiti svojoj porodici i provesti sa njima malo kvalitetnog vremena. Dobro raspoloženje bi vas moglo pratiti većinu mjeseca što će imati pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. U drugoj polovini mjeseca će posebno biti naglašena porodična pitanja. 

Bićete u stanju naći prave odgovore na različite probleme. Mjesec je takođe povoljan za druženja i uživanje sa prijateljima. Pokušajte da se ne zadužujete ako vam to zaista nije potrebno. Pametno raspodjelite svoj novac.

Pokreće Blogger.