Detaljan sedmični horoskop od 27.09. do 03.10. - Sreća bi mogla pratiti Bika, Djevicu i Vagu

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 27. septembra do 03. oktobra. 


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna će u ovoj sedmici pokrenuti pitanja vezana za neke stvari koje su im jako važne. Planete će biti na vašoj strani i pomoći će vam da ostvarite svoje snove. Neki porodični problemi koji su vas mučili bi se mogli lako riješiti u vašu korist. 

Ako odlučite ostaviti prošlost iza sebe stvari na poslu bi se mogle poboljšati u vašu korist. Kada su u pitanju vaše finansije pokušajte ostati suzdržani i izbjegavajte da se rasipate novcem kako biste se spasili od nepotrebnih dugova. 



Bik: Vaša sposobnost komunikacije će se u ovoj sedmici poboljšati pa će vam biti lakše da riješite neke probleme. Moći ćete donositi pametnije odluke i poboljšati svoj život kako na emocionalnom tako i na poslovnom nivou. 

Vaše kolege će cijeniti vaše ideje, a komunikacija sa njima će biti jako dobra. Kada su u pitanju finansije držite se svoga plana kako biste izbjegli pritisak i stres. Blizanci: Za Blizance će ova sedmica biti jako prijatna i pozitivna. 



Moći ćete sa lakoćom prevladati sve poteškoće koje vam se nađu na putu. Vaš društveni život će biti jako dobar a mogli biste upoznati i neke nove ljude koji bi ga mogli poboljšati. Na poslu budite oprezni jer bi neki ljudimogli raditi protiv vas. 

Držite oči širom otvorene. Pažljivo rukujte svojim novcem i nemojte se rasipati. Sve svoje dugove izmirite na vrijeme i ne ostavljajte ih za kasnije. Rak: Vaša komunikacija će biti jako dobra u ovoj sedmici što će imati pozitivan uticaj na vaš društveni život. 

Pokušajte što bolje organizovati svoje obaveze kako biste izbjegli stres. U ovoj sedmici biste mogli postići neke jako važne stvari., Nemojte se plašiti rizikovati i zahtjevati ono što vam pripada. Pokušajte riješiti finansijske probleme koji vam zadaju stres. 

 Lav: Ako želite postići ciljeve koje ste sebi zacrtali u ovoj sedmici ćete se morati više potruditi nego inače. Tako ćete se osjećati jače, samopouzdanije i bićete više fokusirani na svoje ciljeve. Pripremite se za mnoge promjene koje će unijeti novu, pozitivnu stvarnost u svaki aspekt vašeg svakodnevnog života. 

Trudite se da dobro organizujete svoje vrijeme i isplanirate sve obaveze. Kontrolišite svoje troškove i izbjegavajte nepotrebne kupovine. Djevica: Djevice bi mogle očekivati mnoge promjene u ovoj sedmici. Bićete puni energije i snage što će vam omogućiti da postignete sve što ste zamislili. 

Vaša komunikacija će biti jako dobra, ali će vaš eraspoloženje biti promjenljivo. Pokušajte biti organizovaniji i disciplinovaniji kada je vaš posao u pitanju. Nemojte se zanositi i raditi stvari koje bi vam kasnije mogle uzrokovati stres. 

Budite pažljivi sa novdem i ne ulazite u troškove koji bi vam mogli kasnije stvoriti problem. Vaga: Planete će u ovoj sedmici biti na vašoj strani i imaće pozitivan uticaj na vaše komunikacione vještine. Bićete jako dobro raspoloženi što će vam omogućiti da riješite neka jako važna pitanja. 

U ovoj sedmici biste mogli riješiti neka pitanja koja vas muče već neko vrijeme. Kada su u pitanju finansije nemojte raditi stvari koje bi vam u budućnosti mogle štetiti. Budite oprezni sa ljudima koje ne poznajete dobro. Škorpija: Škorpije bi trebale manje pažnje posvećivati mišljenju drugih, a više onome što im je važno. 

Učinite ono što smatrate da je za vas najbolje i što će vas motivisati da ispunite ono što želite. Vaši nadređeni će imati visoke zahtjeve od vas i moraćete se jako potruditi da ispunite njihove zahtjeve. Čuvajte se pojedinih ljudi jer vam ne žele dobro. 

Strijelac: Strijelčevi bi u ovoj sedmici trebali izbjegavati poteze koji bi im mogli poremetiti planove. Vaše raspoloženje će biti jako dobro što će pozitivno uticati na vašđ društveni život. Konačno će vam se pružiti prilika da riješite neke probleme koji vas muče već neko vrijeme. 

Neki poslovi bi napokon mogli krenuti u smijeru koji ste željeli. Kada su u pitanju vaše finansije moglo bi doći do povećanja prihoda. Jarac: Zahvaljujući pomoći nekih vaših jako dobrih prijatelja, neka pitanja vezana za vaš život bi se mogla riješiti u vašu korist. 

Budite samouvjereni i nemojte dozvoliti da vas bilo šta spriječi da ostvarite ono što želite. Pokušajte bolje da organizujete svoje poslovne obaveze. Držite se rasporeda i izbjegavajte rizik. Pokušajte održati ravnotežu u svojim finansijama. 

Vodolija: Vodolije će se konačno moći fokusirati na nove ciljeve. Ako ostanete fokusirani sigurno ćete doći do željenog cilja. Obratite pažnju na svoje voljene. Biće im potrebna vaša pomoć i podrška. Stvari na poslu će ići jako dobro. Uz pomoć kolega moći ćete riješiti neke stvari koje vas muče već neko vrijeme. 

Kada su u pitanju finansije, konačno biste se mogli riješiti nekih dugova. Ribe: Osobe rođene u ovom znaku bi trebale u ovoj sedmici paziti šrta govore i šta rde. Ne budite ishitreni i izbjegavajte ljutnju. Samo tako ćete moći riješiti neke stvari koje vas muče. 

Pokušajte da se što bolje oganizujete i uzmite sebi par dana slobodno da napunite baterije. Na poslu bi se mogle dogoditi mnoge promjene. Nemojte donositi ishitrene odluke i držite oči širom otvorene. Kada su u pitanju vaše finansije neke stvari bi vam mogle uzrokovati stres i brigu.

Pokreće Blogger.