Čim dobije ono što želi otići će - Očigledni znakovi da ne želi ništa ozbiljno sa vama

Jedan od problema sa kojim se veliki broj žena susreće je taj što nisu sigurne u namjere muškarca sa kojim izlaze. 


Ponekad muškarac koji je izgledao kao savršen džentlmen vas možda nikada neće nazvati nakon što je dobio od vas ono što je želio. Da biste to izbjegle, obratite pažnju na neke očigledne znakove koji vam mogu pokazati da od vas želi samo jednu stvar. 

1. Ne postavlja vam lična pitanja; Muškarac koji samo želi biti fizički intiman sa vama neće željeti da vas upozna kao osobu. Oni će postavljati samo površna pitanja dok ne pređu na stvar. Dakle, ako primjetite da postavlja vrlo malo pitanja vjerovatno želi što prije preći na stvar. 



2. Imate osjećaj da je već zauzet; Ako vam vaš unutrašnji glas to govori vjerovatno biste ga trebali poslušati. Muškarci koji varaju uglavnom žele samo zadovoljiti svoje potrebe. 3. Svaki put otkazuje druženje sa vašim prijateljim; Ako samo želi da se druži sa vama kada ste sami možete pretpostaviti da želi biti intiman sa vama. 

Ako niste upoznali nikoga od njegovih prijatelja ili ako on izbjegava druženje sa vašim prijateljima to može značiti da se ne želi vezati za vas već samo želi zadovoljiti svoje potrebe. 4. Ne želi razgovarati o vezi; Ako muškarac gotovo svaki put pokušava izbjeći razgovor o vezu budite sigurni da ne želi vezu sa vama. 



5. Imate osjećaj da ako mu ne pružite ono što želi da će otići; Ako muškarac vrši pritisak na vas i ponaša se kao da ste dužni biti intimni sa njim to definitivno znači da želi samo seks. 6. Jasno vam je rekao da ne želi vezu; Ako vam muškarac jasno kaže i da do zna nja da ne želi ozbiljnu vezu sa vama onda nemate šta tražiti pored njega. Nemojte se nadati da će se vremenom promijeniti. Čim nađe neku drugu, zanimljiviju, okrenuće se i otići.

Pokreće Blogger.