Iz ugla jednog muškarca - 5 znakova da je muškarac spreman ostaviti ženu zbog ljubavnice

Kada ste u potrazi za savršenom ljubavi, postoji mogućnost da na tom putu sretnete muškarca koji je već u vezi sa drugom djevojkom. 


Vi tada, postajete druga osoba za njega, ali bez obzira na sve živite u nadi da će ostaviti djevojku zbog vas. Ponekad se to dešava, a ponekad ne. Kako da znate da li je muškarac ozbiljan kada kaže da sa vama vidi budućnost, pročitajte dalje u tekstu: 

1. Uvijek ima vremena za vas. Momak koji se pored svoje djevojke zabavlja sa još jednom djevojkom, odnosno sa vama, nije mu lako pronaći vrijeme za vas. Svojoj djevojci ne može reći da postojite i vi u njegovom životu. Ali, ako on pored svega, pronalazi mnogo vremena da bude sa vama, onda možete očekivati da će uskoro raskinuti sa djevojkom i biti sa vama. 



2. Vaš odnos je više od intimnosti. Ako mislite da će momak ostaviti svoju djevojku samo zbog intimnosti sa vama, grdno se varate. Međutim, ako on nije sa vama samo zbog toga i vaš odnos je prerastao u nešto ozbiljnije, sigurno će razmisliti o tome da ostavi djevojku. 

3. Stalo mu je do vas. Ukoliko muškarac pokaže svoja osjećanja i brine kako se vi osjećate, znači da vas ne smatra samo prolaznom osobom. Muškarci uvijek biraju osobu kojoj mogu da iskažu ono što osjećaju, da razgovaraju o svim problemima. 



4. Pravi planove za budućnost. Muškarci nisu ti koji će pričati o budućnosti i praviti planove, ako nisu sigurni u njih. Zato, ako spominje budućnost i šta bi htio raditi sa vama, znajte da postoji velika šansa da bude sa vama. 

5. Ne krije vas. Svi vrlo dobro znamo da se veze zauzetih muškaraca dešavaju iza zatvorenih vrata i da se vješto kriju. Vi, čim stestupili u vezu sa takvim muškarcem, bili ste spremni da se za vas ne zna. Međutim, ako njemu nije problem da vas neko vidi u javnosti zajedno ili ako vas spominje u društvu, znajte da ćete ubrzo postati njegova zvanična djevojka.

Pokreće Blogger.