Finansijski horoskop za Septembar - Rakovi budite strpljivi, Škorpije oprezno sa novcem

Finansije su jako važno područje našeg života, a novac nam omogućava da riješimo mnoga važna pitanja i probleme koje imamo. 


Merkur je 30. avgusta ušao u znak Vage što bi moglo imati negativan uticaj na finansije. Budući da ova planeta upravlja finansijama i informacijama, pred nama je prilično težak period kada su posao i finansije u pitanju. Ovan: Finansijski problem koje neki pripadnici ovog znaka budu imali bi mogli imati veliki uticaj na njihovo samopouzdanje i samopoštovanje. 

Jako je važno sve probleme rješavati u pozitivnom raspoloženju. Pažljivo pristupite novcu i ne trošite ga na nepotrebne stvari i sitnice. Bik: Za mnoge Bikove septembar bi mogao biti težak mjesec kada su finansije u pitanju. Jako je važno da se sjetite lekcija koje ste naučili u prošlosti. 



Ovo je period kada će vam mudrost stečena na prethodnim greškama biti od velike pomoći. Blizanci: Mnogi Blizanci će opušteno proći kroz ovaj mjesec. Možete sigurno trošiti novac na sebe i voljenu osobu. Najvažnije je da se ne petljate u tuđe probleme. 

Fokusirajte se na sebe i svoje privatne probleme. Ljenost i odugovlačenje vas mogu koštati novca. Rak: Rakovi mnogo vole novac, ali u septembru može doći do stagnacije. Važno je da se pozabavite svojim trenutnim problemima i nađete način da ih riješite. 



Budite strpljivi, ali nemojte se ustručavati da se aktivirate ako vam se za to ukaže prilika. Lav: Osobe rođene u znaku Lava odlično rade svoj posao, ali bi se u septembru njihove vještine mogle ozbiljno poremetiti. Biće im potrebna podrška i neko ko će ih uputiti na pravi put. 

Veliki uspijeh mogu očekivati oni Lavovi koji se bave kreativnim radom. Djevica: Djevice neće imati velike šanse da poprave svoju finansijsku situaciju u septembru. Vrijeme je da proširite svoje vidike i poboljšate svoje vještine. U ovom mjesecu biste mogli vidjeti rezultate nekih ranije obavljenih poslova. 

Vaga: Osobe rođene u znaku Vage će moći značajno povećati svoje prihode, ali će im za to biti potrebno mnogo strpljenja i snage. Zapamtite, što se više budete trusili moći ćete više zaraditi. Jako je važno da nađete malo vremena za odmor kako biste mogli napuniti svoje baterije. 

Krajem septembra možete očekivati ugodna iznenađenja. Škorpije: Škorpije bi trebale biti jako oprezne kada je trošenje novca u pitanju. Ipak, ovo bi mogao biti jako povoljan period za uspostavljanje novih poslovnih poznanstava i sklapanje finansijskih ugovora. 

Važno je da podkrijepite svoje ambicije i obećanja pravim stvarima. Strijelac: Venera i Merkur će imati negativan uticaj na raspoloženje Strijelčeva što će vas ometati u vašoj namjeri da zaradite više novca. Važno je da provodite što više vremena sa pozitivnim i optimističnim osobama, jer bi oni mogli vaš život učiniti lakšim. 

Jarac: Početkom mjeseca su moguće neke nevolje i problemi u poslu, ali ćete ih prevladati sa lakoćom. Druga polovina mjeseca će biti posebno povoljna i biće savršena za pravljenje planova za budućnost. Vodolija: Septembar bi mogao biti prilično težak mjesec u kome bi se mogle dogoditi mnoge nepredvidive stvari. 

Moraćete se dodatno fokusirati na svoje finansije i posao. Ako morate potrošiti više novca nego što imate bolje je da posudite od prijatelja nego da uzmete kredit. Ribe: U septembru biste se trebali više posvetiti ljubavi, zabavi i porodici, a manje misliti na finasije i novac. Tako ćete bar na kratko pobjeći od problema koje trenutno niste u stanju riješiti, a koji vas muče.

Pokreće Blogger.