Zgodan muškarac može biti i problem i dar - Sve zavisi iz kog ugla gledate

Obično je oko zgodnih muškaraca puno lijepih žena, a ako želite privući njegovu pažnju moraćete se se dodatno potruditi. 


Da biste privukli njegovu pažnju i zanimanje prvo mu morate postati prijatelj pored koga će se on moći opustiti i postati svoj, a ako to uspijete, vrlo brzo biste mogli postati veoma važna osoba u njegovom životu. U vezi sa zgodnim muškarcem, žena se suočava sa mnogo više problema nego u vezi sa muškarcem običnog izgleda, ali sjajnog uma i smisla za humor. 

Mnogi privlačni i zgodni muškarci ne znaju cijeniti ozbiljnu vezu. Mnogi od njih su razmaženi i previše samouvjereni i vide žene kao izvor zadovoljstva, zabave pa čak i novca. Još jedan negativan faktor su voljene brižne mame zgodnih muškaraca. 



One marljivo uzgajaju narcise, a zatim postaju najopasnija svekrve. Pored mame, oko zgodnog muškarca uvijek ima mnogo žena. I većina njih, ne vjeruju u prijateljstvo između muškarca i žene. A neki od ove većine će ozbiljno željeti da se takmiče sa vama. 

Ali, ako vi vjerujete svom muškarcu i ako on vjeruje vama, onda nemate o čemu da brinete. Ono što morate uraditi kada ste u vezi za privlačnim i zgodnim muškarcem je graditi povjerenje, prijateljstvo i razumijevanje. Sa jako privlačnim muškarcem možete izgraditi čvrstu vezu samo ako imate jako samopoštovanje i mnogo samopouzdanja. 



U suprotnom rizikujete da sami sebi napravite mnogo kompleksa. Prije nego što se upustite u vezi sa ovakvim muškarcem, zapitajte se da li ste zaista spremni za tu vezu. Ako je tako, zapamtite da lijepim ljudima često nedostaje toplina i da se i oni, kao i svi drugi, žele osjećati voljeno. 

Dakle, glavna tajna veze sa zgodnim muškarcem, kao i sa bilo kojim drugim muškarcem, su iskrenost i ljubav. Tek tada će vam zgodan muškarac biti dar, ne problem.

Pokreće Blogger.