Venera u znaku Djevice do 16.08. - Lavovi će uživati u ljubavi, Jarčevi vrijeme je za odmor

Venera, planeta ljubavi, ulazi u znak Djevice 21. jula i ostaće u ovom zemljanom znaku sve do 16. avgusta kada se seli u znak Vage. 


Boravkom u znaku Djevice, Venera će pokušati poboljšati naše odnose sa drugima kako bismo stvorili što produktivnije veze. Strpljenje će se pokazati kao važna vrlina kada je u pitanju samopouzdanje, trošenje i ušteda novca, ali i romantika i prijatelji. U nastavku pročitajte kako će Venera u znaku Djevice uticati na vaš znak. 

Ovan: Možda niste šarmantni u svojim riječima, ali ste jako pouzdani u svojim djelima. Upravo vaša djea će se pokazati važnijima od onih lijepih izjava ljubavi. Bik: Vaša kreativnost cvjeta, što vam pomaže da pozdravite inovantivne ideje i podignete svoju umjetnost. 



Uz pomoć svojih prijatelja i kolega moći ćete napraviti nevjerovatan umjetnički poduhvat koji svojim talentom izražava svoja osjećanja prema svijetu. Blizanci: Vrijeme je da ukrasite svoj dom onako kao ste oduvijek željeli. Ne ustručavajte se odabrati lijepe nove predmete koji će vašem domu dodati ljepotu, ali se trudite da ostanete u budžetu koji ste sebi odredili. 

Rak: Sada će vam biti lakše nego ikada da izrazite svoja osjećanja. Od srca do usana podijelit ćete svoja osjećanja sa onima do kojih vam je stalo i nećete imati osjećaj da vas drugi ne čuju. Lav: Vi znate kako uživati u životu i prepustiti se svojim čulima. 



Opustite se i posmatrajte zalazak sunca sa voljenom osobom umotani u meke pokrivače i uz čašu nekog lijepog vina. Djevica: Osjećaćete se popularnije i simpatičnije nego ikada, zbog čega ćete željeti više se družiti sa svojim prijateljima. Nikad ne znate kakva iskustva i aktivnosti dijelite sa drugima, što vam trenutno može donijeti sreću i zadovoljstvo. 

Vaga: Pokušajte da se odmorite od svakodnevnih aktivnosti. Umjesto da čitav dan trčite okolo obavljajući neke zadatke i pazeći da sve na vašoj listi obaveza bude gotovo, priuštite sebi odmor i opuštanje. Škorpija: Vaši prijatelji će vam biti izvor utjehe u ovom periodu, zbog čega ćete se osjećati malo sigurnije. 

Podrška će vam biti jako potrebna u ovom periodu dok se krećete kroz svakodnevne nevolje. Strijelac: Traženje povišice od vašeg šefa može vam donijeti financijski poticaj. Ne stidite se tražiti još novca. Možda ćete biti razočarani iznosom koji primite, ali to će pokrenuti točkove za bolji i unosniji financijski napredak. 

Jarac: Iako nikada ne uzimate godišnji odmor sa posla, sada je vrijeme da počnete razmišljati o svojoj sljedećoj avanturi. Isplanirajte zabavno putovanje sa prijateljima ili voljenom osobom i odmorite se od svakodnevnih obaveza koje imate. 

Vodolija: Potreba da stvari shvatite iz intuitivne perspektive potaknut će vas da tražite smjernice iz srca. Jednom kad to uspijete, shvatićete da možete u potpunosti vjerovati i dati sve od sebe partneru, a da o tome dvaput ne razmišljate. Slušajte svoja osjećanja. 

Ribe: Želite mior i nježnost u svojoj vezi i zato želite razgovarati o svojim osjećanjima na direktan način koji neće stvarati dramu. Sada nije vrijeme da se povučete u sebe. Morate biti otvoreni i otvoreno govoriti o onome šta vas muči.

Pokreće Blogger.