Najviše je brine može li vjerovati muškarcu - 5 stvari o kojima žene razmišljaju na prvom spoju

Ženama je potrebno mnogo više vremena da se spreme za sastanak nego što je to potrebno muškarcima. 


Ponekad mislimo da je muškarcima mnogo lakše i da su oni mnogo opušteniji tokom sastanka. Žene su mnogo napetije, one moraju pokazati dozu misterije, ali u isti vrijeme moraju razgovarati o nečemu kako ne bi bile dosadne muškarcu. 

Pored svega toga, žene jako mnogo razmišljaju tokom prvog sastanka, analiziraju i testiraju muškarca na razne načine. Ovaj put ćemo govoriti o čemu to žene najčešće razmišljaju na prvom sastanku i koja to pitanja sebi postavljaju u glavi. 



1. Da li se ovako ponaša prema svim ženama? Ako se muškarac ponaša previše lijepo i uglađeno prema ženi na prvom sastanku, normalono je da se ona zapita da li se tako ponaša prema svim ženama ili samo prema onim ženama koje mu se sviđaju. 

2. Da li mu se svidjela? Žene vode mnogo računa o svom izgledu zato im je jako važno da li će se muškarcu sa kojim su izašle na sastanak svidjeti kako ona izgleda, kako se ponaša ili način na koji priča. 3. Da li želim nastaviti da se viđam sa njim? Svaka žena već poslije prvog sastanka zna da li želi nastaviti vezu sa muškarcem ili se sve završava poslije prvog sastanka. 



Ona pažljivo analizira muškarca i njegovo ponašanje kako bi donijela konačnu odluku. 4. Da li mu mogu vjerovati? Žene su mnogo nježnije i ranjivije od muškaraca i jako teško im je vjerovati nekome, ako su u prošlosti bile povrijeđene i ako je njihovo srce bilo slomljeno. 

5. Kakva će biti naša veza? Žene imaju tu naviku da unaprijed razmišljaju o svemu. Ona već na prvom sastanku može razmišljati o zajedničkoj budućnosti, a nisu rijetke one žene koje se već poslije prvog sastanka mogu zamisliti u vjenčanici pored tog muškarca.

Pokreće Blogger.