Ljubavna astro analiza za Avgust - Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci 


Ovan: Za Ovnove bi ljubavne veze mogle biti jako dinamične u ovom mjesecu. Ljubav će biti iskrena i zanimljiva u prvoj polovini mjeseca, dok bi se u drugoj polovini mjeseca mogli fokusirati na neka ozbiljnija pitanja kao što su brak i djeca. 

Biće jako važno da se dobro slažete sa svojim partnerom, jer bi samo na taj način sebi mogli osigurati trajnu i iskrenu vezu. Vaša veza će biti puna zadovoljstva, a vaš glavni cilj će biti sticanje potpunog blaženstva u vezi. Oni koji su slobodni bi u ovom mjesecu mogli upoznati novog partnera. 



Iskoristite svoju senzualnost i šarm kako biste privukli osobe suprotnog pola. Bik: Većina problema u vezi koji vam se budu javili ćete moći riješiti dobrim dijalogom. Vaša veza će zahtijevati veću pažnju nego inače. Prva polovina mjeseca će biti ključna i jako povoljna za rješavanje nekih jako važnih pitanja. 

Budete li se dovoljno trudili moći ćete sve probleme riješiti bez većih poteškoća. Jako je važno da budete fleksibilni i da nađete kompromis sa partnerom. Biće potrebno malo prilagođavanja i popuštanja ako želite da vaša veza opstane. 



Slobodni Bikovi bi u ovom mjesecu mogli imati brojne mogućnosti za nove veze. Trudite se da ih maksimalno iskoristite ako želite pronaći svoju srodnu dušu. Blizanci: Za osobe rođene u znaku Blizanca ovo će biti jako povoljan mjesec kada je ljubav u pitanju. 

Bićete jako romantični i strastveni, a vašem partneru će to odgovarati. Ovo će biti idealan period da se posvetite svom partneru i uživate u uzajamnoj ljubavi i strasti. Trudite se da u sve svoje aktivnosti uključite svog partnera, nećete se pokajati. 

Planete će biti naklonjene onim pripadnicima ovog znaka koji su slobodni Bićete jako optimislitični i entuzijastični što će vam biti od velike pomoći kod pronalaženja budućeg partnera.

Pokreće Blogger.