Dozvoli mu da bude muško - Ne radi njegov posao: Žene često prave 3 velike greške u vezi

Veze više nisu ono što su bile prije i mnogi to još uvijek ne mogu prihvatiti. Nekim ljudima je teško prihvatiti da su žene danas u rangu sa muškarcima, snažne, nezavisne i uspješne. 


One se danas posvećuju svojoj karijeri i ne žele olako uskočiti u brak. Istovremeno, muškarci se često žale da su žene postale arogantne, da samo gledaju materijalnu korist i da imaju previsoke zahtjeve. Svijet se toliko promijenio da žene mogu bez problema raditi muške poslove čak i one koji zahtjevaju fizički napor. 

Ipak, svaka od tih jakih žena ponekad želi biti slaba, uvući se u zagrljaj muškarca i osloniti se na njega. Ponekad u svoj toj želji da bude voljena i zaštićena čini veliku grešku. Preuzima muški posao na sebe i pomaže muškarcu da je osvoji. 



Zaboravlja da je muškarac osvajač i da on treba sam da se potrudi da je osvoji. Kada olakšate muškarcu posao, on se neće truditi i brzo će odustati. Zbog toga bi žene trebale izbjegavati 3 praviti tri greške ako žele privući pravog muškarca i zadržati ga zauvijek pored sebe. 

1. Ne trči za muškarcem; Muškarci su lovci i osvajači, ne žene. Moramo birati između mnogo muškaraca,a ne trčati za njima. Ne smijete se nametati muškarcu ako vas on ne želi. 2. Ne govorite sve o sebi odmah na početku; Ne morate na prvom sastanku iznositi sve svoje tajne i najintimnije stvari.



Svaka žena bi po malo trebala biti misterija za muškarca. Muškarac treba ženu da prepozna po njenom ponašanju, po njenim stavovima i pogledima na različite situacije. Kada muškarac odjednom sazna sve, više mu niste zanimljive. 3. Ne radite njegov posao, dozvolite mu da bude muškarac; Rješavanje važnih stvari, davanje pokolna i slične stvari su muški posao i nema potrebe da to žena radi. 

Nema potrebe da se namećete muškarcima, oni to stvaro ne vole. Radeći muški posao u vezi samo lišavate sebe pozitivne ženske energije i ženstvenosti.

Pokreće Blogger.