Ako mu je stalo do vas jasno će vam dati do znanja - 5 mogućih poruka zaljubljenog muškarca

Da li me voli ili me ne voli? Šta on stvarno misli o meni? Da li mu se sviđam? Ovo su samo neka od pitanja koja muče mnoge žene u vezi. 


Često se trudimo pogoditi šta muškarac zaista misli, a svi ti naši pokušaji samo nam stvaraju još više napetosti i nervoze nego što nam je potrebno. Često se naša podsvijest poigrava sa nama na osnovu iskustava iz prethodnih veza koja smo imali. 

Pa na koji način da protumačimo određene muške misli i poruke. Pročitajte u nastavku. 1. Ako vam muškarac nije odmah odgovorio na poruku, već se javlja sutradan sa izvinjenjem, on definitivno ne želi da mislite da vas ignoriše ili da je ravnodušan prema vama. 



2. Ako muškarac odmah odgovara na vaše poruke, to bi moglo značiti da ste mu zanimljivi. Ipak obratite pažnju koliko često mu vi prvi pišete i koliko često inicijativa dolazi sa njegove strane. Ako je inicijativa samo vaša, njegovi brzi odgovori mogu samo značiti da sada nema nikoga zanimljivijeg. 

Inicijativa mora biti uzajamna. Ako sumnjate da inicijativa dolazi samo sa vaše strane prestanite mu pisati. Ako vam se počne odmah javljati prvi, možda mu prije niste dali priliku da pokaže inicijativu. 3. Piše da je zauzet i obećava da će vas nazvati kasnije. 



Pa, ovdje je, u principu, jednostavno: ako on pozove, onda je sve u redu, ali ako je kao zaboravio da vas nazove, valjda vam je sve jasno. 4. Ako ste mu pisali popodne a on vas već naveče zove van. Generalno, to zavisi od konteksta i onoga što ste mu tačno napisali. 

Ako ste ga pozvali na sastanak, to pokazuje da ste zainteresovani za njega. U tom slučaju postoje dva moguća scenarija. Ili mu se stvarno sviđate i želi vas vidjeti ili mu je dosadno pa kad ga već zovete zašto da ne izađe. Ali, ako mu vi pošaljete poruku i pitate ga kako je, a kao odgovor dobijete poziv da izađete, to je jasan znak da mu se sviđate. 

5. Ako je spreman da se dopisuje sa vama dan i noć. Generalno ovo je jako dobar znak i govori da je muškarac jako zainteresovan za vas. Ipak, trebali biste više pažnje posvetiti njegovim djelima, a ne riječima jer oni treba da se podudaraju.

Pokreće Blogger.