Pogledajte u automobil vašeg supruga i otkrijte da li vas vara - Potražite 6 znakova

Problem nevjere se nažalost javlja čak i u srećnim i skladnim brakovima. 


Ako je prevarena, žena to može osjetiti. Ipak, ne treba žuriti sa zaključcima i neutemeljenim optužbama. Prvo što trebate uraditi je naći čvrste dokaze, a najlakše ćete ih naći ako pogledate u automobil svog supruga. Samo trebate znati gdje gledati i šta tražiti. 

1. Dobro pregledajte unutrašnjost automobila; Ako muž često vozi ljubavnicu u svom automobilu sigurno ćete pronaći neki trag. Temeljno pregledajte auto i potražite tragove koji bi mogli upućivati da je druga žena bila tu. 2. Neke uobičajene stvari su nestale; Ako su u automobilu uvijek bile neke stvari koje su za vrijeme putovanja potrebne vama ili djeci onda uklanjanje istih može biti prilično sumnjivo.



3. Vadi sjedalicu iz auta; Ako vaš suprug svaki put vadi sjedalicu iz automobila, to može biti razlog za razmišljanje. Možda se vaš automobil prije mogao nazvati porodičnim autom, ali sada u njemu nema nikakvih znakova koji bi mogli pokazati da se u automobilu vašeg supruga vozi malo dijete. 

4. Miris ženskog parfema; Žene često imaju jako izoštren njuh. Ako često osjetite ženski parfem, koji pri tome nije vaš, to bi moglo značiti da vaš muž često vozi neku drugu ženu u utomobilu. 5. Troškovi automobila su porasli; Vozilo je navodno počelo da se kvari, stalno treba popravke. 



Potrebni su novi dijelovi, sve to košta puno novca, a suprug svoje često odsustvo opravdava odlazcima u servis. Najvjerojatnije je ovo samo izgovor da se opravda trošenje na "novi hobi" i izdvoji neko vrijeme za tajne sastanke. 

Ipak, zapamtite da bilo koji od gore navedenih znakova može biti samo slučajnost, pa ako primjetite neke od njih prvo biste trebali otvoreno razgovarati sa svojim parterom prije nego što iznesete neke neutemeljene sumnje i počnete da ga napadate.

Pokreće Blogger.