Osmijeh je najljepši ukras na ženi, ne kvarite ga lošim zubima - Znakovi da žena ne brine o sebi

Nije mali broj žena koje ne vode računa o sebi i koje se zapuste. 


Veliki broj žena se opusti kada se vjenčaju i prestanu voditi računa, a posvećuju se djeci i kući. Smatraju da je njihov izgled manje važan i tu prave veliku grešku. Jako je važno da žena izgleda lijepo i uredno, naročito u zrelim godinama. 

U nastavku pročitajte koji su to znakovi koji pokazuju da žena ne vodi računa o sebi. 1. Izrast od farbanja; Ako se žena već odluči farbati kosu tada je važno da vodi računa o razmaku između farbanja i da ne odlaže farbanje. Korijen kose koji se mnogo razlikuje od ostatka kose izgleda neuredno i kvari sluku žene.



2. Ispucali i suvi krajevi; Mnoge žene vole dugu kosu i ne žele da je šišaju čak i onda kada su njeni krajevi vidno ispucali i suhi. Ispucali i suvi krajevi mogu pokvariti cijeli izgled žene, pa joj ni duga kosa neće dodati ljepotu. 

3. Neuredan manikir; Ako nemate vremena redovono voditi računa o svojim noktima onda je bolje da ih ne lakirate uopšte i ne idete na manikir. Izrastao manikir izgleda neuredno, a napola nalakirani nokti, odvratno. Čisti prirodni nokti su bolji od lošeg manikira. 



4. Problematična koža; Nije uvijek lako učiniti kožu glatkom i besprjekornom, ali treba probati. Morate voditi računa o svojoj koži i ne smijete dozvoliti sebi da budete nemarni po tom pitanju. 5. Loši zubi; Plak, karijes i žuti zubi utiču na vaš izgled i na to kako vas drugi vide. 

Osim toga, to je vaše zdravlje. Oslijeh je najljepši ukras na ženi i nemojte ga kvariti lošim zubima. Redovo posjećujte svog zubara. 6. Razmazana šminka; Ako se našminkate ujutro, nemojte zaboraviti da provjerite i popravite svoju šminku u toku dana. Razmazana šminka ne izgleda baš privlačno. Uvijek zapamtite da ne postoje ružne žene, već samo nespretne i lijene.

Pokreće Blogger.