Niste mu samo usputna stanica već srodna duša - 10 jasnih znakova

Biti u vezi sa nekim ko je kao stvoren za vas je bez sumnje prekrasno i to je definitivno razlog za sreću jer ste upoznali svoju srodnu dušu. 


Postoji mnogo načina i znakova koji bi mogli pokazati da je vaš trenutni partner vaša srodna duša, a mi smo izdvojili neke od njih. Ako prepoznate bar 5 od 10 znakova koje ćemo nabrojati, onda imate sreće jer znate da svom partneru niste samo usputna stanica već srodna duša. 

1. Nikad ne zaboravlja vaša osjećanja; Vaš partner će uvijek voditi računa o vašim osjećanjima i željama. Neće biti sebičan prema vama i prije nego što nešto podijeli sa vama će razmisliti kako bi to moglo uticati na vas. Uvijek će učiniti sve da vas vidi srećnom i zadovoljnom. 



2. Prihvata vas takvima kakvi jeste; U potpunostio vas prihvata kao osobu sa svim vašim manama i nedostacima.- Neće vas kritikovati niti osuđivati zbog bilo čega. Uvijek će pažljivo birati riječi kako se ne biste osjećali kao da niste dovoljno dobri za njega. 

3. Pored njega se osjećate sigurno; Uvijek je spreman da vas zaštiti oid svega i stane uz vas kada se nađete u bilo kakvom problemu. Neće dopustiti da se osjećate nesigurno i da se plašite bilo čega. 4. Potpuno je otvoren prema vama; Pred vama je otvoren kao otvorena knjiga. 



On nema šta da sakrije od vas. Sa njim možete razgovarati o svemu i bez srama. 5. Nadahnjuje vaš lični razvoj; Uvijek vas podržava i podržava vas da se poboljšate. On vas motioviše da otkrijete svoju snagu i sve svoje najbolje osobine. 

6. Razgovara sa vama o zajedničkoj budućnosti; Za njega ova tema ne predstavlja nikakav problem, čak mu je ova tema jako važna. 7. Vi ste mu uvijek na prvom mjestu; On veoma cijeni svaki trenutak proveden sa vama. On vas nikada neće staviti na drugo mjesto jer ste mu jako važni. 

8. Uvijek će razgovarati sa vama kako bi vas bolje upoznao; Vi ste za njega cijeli Svemir koji će proučavati cijelu svoj život. Uvijek je spreman razgovarati sa vama, čuti vaše mišljenje i šta osjećate. 9. On je vaš izvor snage u trenutku slabosti; Kada god vam je teško on je uvijek tu i na njega se uvijek možete osloniti. 

On će uvijek biti vaša podrška i pomoći će vam da prevladate svaku poteškoću i problem sa kojim se suočite u životu. 10. Uvijek će se truditi da vas nasmije; Njemu je vaša sreća na prvom mjestu. On sebe smatra odgovornim za vaš osmijeh i vašu sreću i uvijek će se truditi da vas učini srećnima.

Pokreće Blogger.