Muškarac koji vas voli će to uvijek pokazati - Jasni znakovi da je sa vama samo radi zabave

Veoma lako možete utvrditi da li je muškarac sa kojim se viđate ozbiljan ili je sa vama samo iz zabave i nije ga briga za vaša osjećanja. 


Da li je muškarac loš u komunikaciji ili ga nije briga za vas možete lako vidjeti. Ako je muškarac loš u komunikaciji na tome možete poraditi, ali ako ga nije briga za vas i jednostavno vas ne sluša i ne želi ozbiljno razgovarati sa vama, onda je možda vrijeme da krenete dalje. 

Evo nekoliko znakova koji mogu pokazati da je sa vama samo iz zabave. 1. Izbjegava provoditi vrijeme sa vama; Uvijek se nađe neki izgovor zašto me može da se nađe sa vama ili mu uvijek iskrsne nešto važnije. Previše je zauzet na poslu ili se radije druži sa prijateljima. 



Ako on stalno traži izgovore da se ne vidi sa vama to znači da ne želi svoje vrijeme provoditi sa vama. 2. Ne sluša vas dok pričate; Može se desiti ponekad da se vaš partner ne sjeća nečega što ste mu ispričali, ali ako se to dešava često to samo znači da ga ne zanima ono što pričate i da ga nije briga za vas. 

3. Radi stvari za koje ste mu rekli da su vas povrijedile; Već ste mu rekli da vam smeta kada ne javi da će kasniti, a on ponovo kasni i nije vam se javio. Čak i ako mu jasno date do znanja da vas neki njegovi postupci povrjeđuju, on ne poduzima ništa kako bi to promijenio. 



4. Nikad ne staje na vašu stranu; Kada izađete zajedno sa prijateljima, i vi se upustite u neku raspravu, a on ne stane na vašu stranu iako se slaže sa vama to pokazuje da mu nije stalo do vaših osjećanja. Ovo se posebno odnosi na situacije kada vas neko vrijeđa,a on vas ne brani. 

5. Često krši obećanja; Ako muškarac često krši svoju riječ i obećanje koje vam je da to samo pokazuje koliko ste mu važni. Muškarac kome je stalo do vas i koji vas voli će to i pokazati i trudiće se na sve naćine da održi svoju riječ. 

6. Ako često laže; Ako je muškarac sa vama samo iz zabave on se neće ustručavati da vas slaže samo kako bi sebi olakšao posao i zadržao vas pored sebe onoliko dugo koliko to njemu odgovara. 7. Osjećate se zapostavljeno i neispunjeno; Njemu je važno samo ono što on želi i da su njegove želje i potrebe zadovoljene. Nije ga briga što vas i vaša osjećanja.

Pokreće Blogger.