Mlad Mjesec u Blizancima 10.06. - Bikovi vodite računa o novcu, Rakovi slušajte intuiciju

Mlad Mjesec će se pojaviti 11. juna u znaku Blizanaca. Ovo je savršen period za započinjanje novih poslova i rješavanje loših navika. 


Mlad Mjesec u Blizancima predstavlja povoljan period za korišćenje svežih informacija i novih ideja. Pokušajte u ovom periodu da koncentrisano slušate sagovornika i shvatite što je važno u onome što vam govori. Blizanci su promjenljiv znak, a kada mjesec prolazi kroz njih naše emocije su uravnotežene i mirne. 

Pogledajte kako će ovaj mlad Mjesec uticati na vas. Ovan: U ovom periodu bi bilo dobro da pokažete zanimanje za svoje okruženje i pažljivo slušate ono što vam drugi govore. Ovaj mlad Mjesec vas potiče da se povežete i komunicirate, pišete, pokupite vještine i družite se sa srodnim dušama, učeći nešto o sebi i drugima te načinu na koji razmišljate i djelujete u grupi. 



Bik: U ovom periodu bi bilo dobro da obratite više pažnje na svoje finansije i kontrolišete trošenje novca. Nemojte trošiti novac na gluposti i kupujte samo one stvari koje su vam zaista potrebne. Blizanci: Ovaj mlad Mjesec bi mogao imati veliki uticaj na vaše samopouzdanje koje bi u ovom periodu moglo biti jako visoko. 

U ovom periodu ćete biti u mogućnosti da uradite neeke stvari za koje u prošlosti niste imali dovoljno hrabrosti. Rak: Dobro slušajte svoju intuiciju i nemojte ignorisati znakove koje vam šalje. Umjesto da se fokusirate na logistička pitanja ili tuđe doprinose, vrijeme je da se povučete i slušate samo svoj unutarnji glas. 



Ne dozvolite da vanjski faktori utiču na vaše odluke. Lav: Budite spremni da u ovom periodu preuzmete neke dodatne odgovornosti. Vrijeme je da otvoreno razgovarate o nekim stvarima koje vas muče, a ovo će biti jako povoljan period da to napravite. 

Nemojte se plašiti da preuzmete vodstvo. Djevica: Nove prilike se mogu pojaviti u vašem profesionalnom životi, pa bi bilo dobro da imate ideju u kom smijeru želite da ide vaša karijera. Iako ćete imati dovoljno vremena da donesete pravu odluku, moraćete biti spremni na neke promjene koje bi mogle usmjeriti vašu karijeru na željeni put. 

Vaga: Sa mladim mjesecom u vašoj kući znanja i avanture, ovaj period mogao bi potaknuti neke velike promjene u vama. Moćiućete promijeniti perspektivu i povećati svoju sposobnost da stvari gledate iz šireg ugla. Ne plašite se da se riješite nekih svojih starih uvjerenja. 

Škorpija: U ovom periodu ćete biti nešto osjetljiviji nego inače i imaćete potrebu da se zbližite sa nekim kome možete u potpunosti da se otvorite. Preispitajte svoje granice i nemojte se plašiti da rizikujete u ljubavi. Strijelac: Ovaj mlad Mjesec će od vas zahtjevati da se fokusirate na jednu jako važnu stvar a to je vaš odnos prema drugima. 

Vaš odnos prema drugima možemnogo reći kakva ste osoba. Najbolji način da održite dobre odnose je da budete iskreni i otvoreni. Jarac: U ovom periodu biste mogli izgubiti ravnotežu između privatnog i poslovnog života, a razlog tome će biti neke vaše svakodnevne navike. 

Iako ovo može biti priličnop klimav period za vas, omogućiće vam da izgradite jedan stabilniji odnos sa svojim voljenima. Vodolija: Nemojte se plašiti da u ovom periodu rizikujete u ljubavi i pokažete svoja iskrena osjećanja koja gajite prema određenoj osobi. 

Vrijeme je da preuzmete kontrolu i krenete sigurno naprijed. Ribe: Vaš porodični život je već neko vrijeme nestabilan, a ovo je idealan period da napravite neke pozitivne promjene. Postoji mogućnost da u ovom periodu riješite neke sukobe sa osobama koje su vas izdale u prošlosti. Takođe, mogu se pojaviti neke prilike da promijenite svoj život iz korijena.

Pokreće Blogger.