Mlad Mjesec u Blizancima 10.06. - 4 znaka Zodijaka na koja bi mogao najviše uticati

Mlad Mjesec koji će se pojaviti 10. juna će se poklopiti sa prvim pomračenjem Sunca koje će se desiti u ovoj godini. 


Zbog toga će ovaj mlad Mjesec biti moćniji od svakog drugog koji se pojavio do sada. Promjene koje se budu dešavale će nas pogoditi jače i brže nego inače. Pomračenje gotovo uvijek donosi iznenadne nove početke i preokrete, a za neke od znakova Zodijaka bi moglo biti još intenzivnije. 

Sunce i Mjesec će se poravnati u znaku Blizanac, što će nas nadahnuti da postanemo radoznaliji i istražujemo svijet koji nas okružuje. Blizanci su promjenljiv znak, a pomračenje koje se dešava u ovom znaku aktivira mnogo osjetljivih i značajnih promjena. 



Blizanci: Pripremite se da upoznate drugu stranu sebe. Ovo pomračenje se dešava u vašoj prvoj kući što je povezano sa vašim egom, identitetom i načinom izražavanja. U ovom periodu ćete se podvrgnuti nekim promjenama koje se odnose na to kako se predstavljate drugima. 

U redu je prihvatiti različite dijelove svoje ličnosti i osloboditi se potrebe da se svidite drugima. Djevica: Vaš profesionalni život trenutno prolazi kroz period promjene, jer se pomaračenje dešava u vašoj kući karijere. Mogli biste se uhvatiti kako istražujete neke nove puteve u svojoj karijeri. 



Pojaviće se neke lijepe prilike za napredak u karijeri, ali ćete morati dobro razmisliti prije nego što donesete konačnu odluku. Sačekajte da dobijete prave informacije prije nego što donesete konačnu odluku. Strijelac: Stvari se trenutno mijenjaju u vašim vezama pa morate brzo naučiti kako se prilagoditi potrebama i željama drugih. 

Sa pomrčenjem u vašoj kući posvećenosti i partnerstva , ovo je period promjena kada je u pitanju način na koji se odnosite prema najbližim ljudima. Bilo da se radi o vašem partneru, šefu ili najboljem prijatelju, shvatit ćete da je iskrenost i transparentnost najbolja politika. 

Otvorite nove kanale komunikacije unutar vaših pojedinačnih veza i gledajte kako stvari cvjetaju. Ribe: Mogli biste otkriti da je vaš porodični život u stanju promjena jer se pomračenje odvija u vašoj kući porodice. Iako vam se može činiti da su promjene destabilizujuće, one bi vas mogle odvesti na pravo mjesto.

Iskoristite mogućnosti za povezivanje sa voljenima ili ljudima iz vaše prošlosti na nov način koji vam omogućava zacjeljivanje starih rana. Takođe je sjajno vrijeme da prihvatite mogućnost života na novom mjestu ili promjene nečega u svom kućnom životu. Možda bi vam selidba, nadogradnja kuće ili preuređenje mogli pomoći da se osjećate sigurnije u svom utočištu.

Pokreće Blogger.