Ljubavna astro analiza za Jul - Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac 


Vaga: Venera i Mars će imati jako povoljan uticaj na osobe rođene u znaku Vage. Ljubav će u ovom mjesecu biti veoma nježna i strastvena. U drugoj polovini mjeseca će te biti posebno raspoloženi i svom partneru ćete posvećivati svu moguću pažnju. 

Koliko god da ste zauzeti nekim obavezama na poslu nećete dozvoliti da vaša ljubav trpi zbog toga. Slobodne Vage će imati podršku Marsa koji će ih podsticati u potrazi ljubavnog partnera. Vaš šarm će biti jako izražen i privlačićete pripadnike suprotnog pola kao magnetom. U ovom mjesecu će biti nekoliko jako dobrih prilika za ljubav. Škorpija: Venera će u toku ovog mjeseca probuditi strast u vašoj vezi, a uz to će se pojaviti mnogo romantike i nježnosti u vezi. Mars će vam dati potrebnu motivaciju i želju da svoju vezu učinite što ljepšom i boljom. 

U drugoj polovini mjeseca će vladati jako dobra komunikacija između vas i partnera. Bićete puni razumijevanja prema partnerovim željama i potrebama. Budite oprezni tokom poslednje sedmice jula kako ne biste svoju vezu pokvarili sebičnošću. Jupiter će vam obezbjediti jako lijepe sastanke sa vašim partnerom tokom cijelog mjeseca. Strijelac: Za osobe rođene u znaku Strijelca jul bi mogao biti jako emotivan mjesec. Mars će vam pružiti strast, a Venera naklonost i romantiku. 

U poslednjoj sedmici jula odnos sa partnerom bi mogao malo zahladiti, zato budite jako oprezni. U toku mjeseca biste se mogli suočiti sa određenim nesigurnostima, pa pokušajte da to prevladate bez nekih velikih poteškoća. Mars će podržati vašu senzualnost u drugoj polovini mjeseca, pa će poslednja sedmica jula biti jako strastvena. 

Slobodni Strijelčevi mogu očekivati da će pronaći ljubav tokom putovanja ili odmora. Pojaviće se osoba kakvu ste oduvijek željeli, a samo na vama će biti da li ćete razviti odnos sa njom.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.