Ljubavna astro analiza za Jul - Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica 


Rak: Za osobe rođene u znaku Raka će poslednja sedmica jula biti jako povoljna kada je upitanju ljubav. Volite da dominirate, pa će vam to stvarati problem u prvoj polovini mjeseca. Komunikacija između partnera je jako važna zato bi bilo dobro da poradite na svojoj komunikaciji i budete razumniji prema svom partneru. 

Ipak, u zadnjoj sedmici jula će se vratiti strast i romantika pa će ljubav ponovo biti senzualna. Za slobodne Rakove druga polovina mjeseca će biti takođe veoma povoljna kada je u pitanju ljubav. Mars se imati jako povoljan uticaj na vas što će vam pomoći da stvorite jednu jako lijepu vezu. 



Lav: Ljubav će za osobe rođene u znaku Lava biti veoma senzualna u julu. Venera će vam pružiti gracioznost što će biti jako privlačno pripadnicima suprotnog pola. U ovom periodu vaša veza sa partnerom će biti jako nježna i emotivna.

Jupiter će se pobrinuti za strast u vezi, dok će se Merkur pobrinuti za razumijevanje i komunikaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati jako lijepe izglede za vezu u prvoj polovini mjeseca. Vaša energija i šarm će vam biti od velike pomoći u pronalaženju partnera. 



Djevica: U ovom mjesecu Venera će imati veoma veliki uticaj na vaš ljubavni život. Ljubav će biti jako izražajna, a ponekad i veoma senzualna. Mars će unijeti dinamiku u vašu vezu, a Venera će vam dati strast i romantiku. Sve u svemu ljubav će biti jako emotivna u odnosu na prethodni period. 

Nemojte se plašiti da izrazite svoja osjećanja partneru jer će mu dobro doći da čuje kako se osjećate pored njega. Slobodne Djevice bi trebale malo razmisliti prije nego što se upuste u ljubavnu vezu u ovom mjesecu. Merkur će imati jako povoljan uticaj na vašu komunikaciju dok će vam Venera pomoći da izgledate privlačnije i samopouzdanije.

Pokreće Blogger.