Ljubavna astro analiza do 13.06. - Blizanci posvetite se partneru, Vagama ljubav na vidiku

Blizanci posvetite se partneru, Vagama ljubav na vidiku 


Ovan: U ovoj sedmici vaš ljubavni život će prolaziti kroz jednu pozitivnu fazu i veza sa vašim partnerom će početi da se poboljšava. Pokazaćete svom partneru koliko vam znači, jasno mu pokazati svoja osjećanja što će imati pozitivan uticaj na vašu vezu. 

Ako ste slobodni, vaša strast će vas učiniti šarmantnim i dinamičnim i pomoći će vam da upoznate slične atraktivne ljude. Vrijeme je za malo akcije. Bik: Pred vama je veoma romantičan period koji bi vas mogao oboriti sa nogu. To bi vam moglo skinuti teret sa leđa i učiniti da zaboravite na svakodnevne brige i probleme. Dobro raspoloženje između vas i partnera je najbolji lijek za vašu dušu. Ipak biste trebali biti na oprezu i ne upuštati se u neozbiljno ponašanje. To bi moglo stvoriti probleme između vas i partnera. 

Blizanci: U ovoj sedmici ćete imati priliku da pokažete svoju romantičnu stranu. Zračićete šarmom koji će vas učiniti jako privlačnim za pripadnike suprotnog pola. Ako ste slobodni, iskoristite ovaj period, poboljšajte svoj izgled i ostalo će ići samo od sebe. Oni koji su u vezi bi se trebali posvetiti partneru i svoje probleme ostaviti po strani. Rak: Ova sedmica donijet će vam mnogo zanimljivih, začinjenih trenutaka. Ako ste u vezi, morate razmisliti o tome kako se odnosite prema partneru. Tražite više nego što mogu dati, a oni su vam to rekli. 

Krajem sedmice neki ljudi bi se mogli umješati u vašu vezu i stvoriti probleme. Nemojte to dozvoliti. Lav: Ako ste u vezi, suočit će se s vrlo pozitivnim razvojem događaja. Vi i vaš partner doživjet ćete nezaboravne trenutke koji će vas još više zbližiti. 

Vaša će duša biti ispunjena zadovoljstvom, a vi ćete se osjećati voljeno i brižno. Vaš partner pruža podršku i zbog toga osjećate olakšanje i mir. Ako ste slobodni, osoba iz vaše prošlosti vratit će se s ugodnim iznenađenjima. Djevica: One djevice koje su u vezi bi se trebale fokusirati na svog partnera.

Morate preispitati način na koji razgovarate sa njima i način na koji ste odlučili prenijeti svoja osjećanja. Ako ste slobodni, razmotrite svoje novopronađene mogućnosti. Nova veza je vrlo vjerovatna. Neka skrivena osjećanja mogu isplivati na površinu i promijeniti tok vašeg života. 

Ne bojte se izraziti sebe i ne bojte se novih događaja. Vaga: Ovo bi za vas mogao biti jako povoljan period. Ako ste u vezi, možete uživati u partnerovom društvu i prevladati probleme koji su vas mučili u prošlosti. Ako tražite partnera, imaćete priliku upoznati osobu koja vas mnogo zanima i otkriti neke dobro skrivena osjećanja. 

Strast će vas voditi i vi ćete željeti izraziti svoju ljubav što bi se moglo završiti pozitivno. Škorpija:U ljubavnom životu imat ćete samopouzdanja za rješavanje nekih neriješenih problema u vašoj vezi. Vaš će vam partner biti podrška i razgovor sa njim bi mogao učiniti stvari lakšima. 

Ako ste slobodni, uživajte u svojoj slobodi, flertujte i šarmirajte suprotni spol. Ne razmišljajte o prošlosti krenite dalje. Strijelac: Ovo će biti sjajna sedmica za vaš ljubavni život. Moći ćete stupiti u kontakt sa svojim osjećajima i razumjeti ih dublje.

To će imati pozitivan utjecaj na vašu vezu, dajući vam snagu da se otvorite partneru i izrazite se na značajan, iskren način. Strast i romantika imat će istaknutu ulogu ovih dana. Jarac: U ovoj sedmici ćete morati preispitati neke svoje stavove kada je ljubav u pitanju. 

Pomozite partneru da shvati vaše potrebe i pokažite mu na koji način ih može ispuniti. Ako ste slobodni nemojte dopustiti da vas stvari koje vidite oko vas obeshrabre. Nemojte se skrivati od svijeta. Vodolija: U ovoj sedmici ćete morati posvetiti više pažnje svojim ličnim odnosima. 

Moraćete biti mnogo pažljiviji ako želite izbjeći nesporazume i rasprave. Trudite se da ne budete previše sebični prema partneru. Ako ste slobodni, ne dopustite da vas bilo koja prepreka obeshrabri da pronađete svoju drugu polovicu. Ne obraćajte previše pažnje na riječi i mišljenja drugih. 

Ribe: Sedmica koja je pred vama bi mogla biti prepuna strasti i lijepih trenutaka. Uživat ćete u tome, a partneru ćete ponuditi i nekoliko nezaboravnih trenutaka. Ako ste slobodni, znajte da planete rade na tome da vam donesu ono o čemu sanjate.

Želite da saznate Vaš Najdetaljniji Godišnji Horoskop, ali ne onaj kakav nalazite na portalima ili tablodima, već Pravi Godišnji Horoskop! POSJETITE - www.godisnjihoroskop.info

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.