Ljubavna astro analiza do 04.07. - Strijelčeve očekuju problemi u vezi, Ribe budite otvorenije

Detaljna ljubavna astro analiza do 04.07 za sve znakove Zodijaka 


Ovan: U ljubavnom životu imaćete veliku naklonost planeta. Ako ste slobodno, postoji velika šansa da upoznate novu osobu sa vašeg posla ili u krugu prijatelja, za koju ćete se jako zainteresovati.Takođe, postoji prilika da se jedno vaše prijateljstvo pretvori u stabilnu ljubavnu vezu. 

Bik: Vaša veza prolazi kroz vrlo dobru fazu, i vi ćete isto uživati u srećnim trenucima uz vašeg partnera. Razumijevanje će vam pomoći da vaša veza ojača. Bićete zauzeti oko djece, ako ih imate, ili svojim najmilijima, jedno duže vrijeme. Ako ste slobodni, očekujte uskoro da vas šarmira jedna nova osoba u vašem životu i podigne vam samopouzdanje. 



Blizanci: Vaš ljubavni život je na dobrom putu. Dobar je trenutak da pričate o bilo kom problemu u vašoj vezi, jer će uskoro doći trenutak kada će se to sve srediti. Pokažite da imate razumijevanja da bi se vaš odnos poboljšao. Ispuniće vam se želje, a strasti velike. Ono što je vama potrebno jeste ljubav i neka dublja osjećanja, pa čak i ako ste slobodno, ta osjećanja će da vam neko probudi. 

Rak: Morate da napravite veliki korak u životu i prestanete da se osvrćete na prošlost koja vam stvara probleme po pitanju budućih planova koja planirate u životu. Budite srećni i radosni i sve će da bude u redu. Tokom vikenda, imaćete problema u komunikaciji sa partnerom, i zato nemojte da unosite probleme u vezu, zbog kojih vam je oboma neprijatno. 



Ako baš morate da pričate o tim problemima, onda sačekajte da se stvari malo smire, prije nego što opet započnete o takvim temama. Ako ste slobodni, ove sedmice imate priliku da se zabavite, flertujete i da se jednostavno dobro provedete. 

Lav: Na vama da se dobro zabavite. Vaš ljubavni apetit je na vrhuncu, zbog toga što je partner vrlo naklonjen vama. Ovo možete iskoristiti da svog partnera iznenadite nekim novim postupcima prema njemu, ali imajte na umu da uzmete u obzir i njihove vlastite potrebe. Ako ste slobodni, budite pozitivni, jer će se vaš život uskoro promijeniti. 

Djevica: Morate biti ta osoba koja će da uzme stvar u svoje ruke i sredi sve probleme koji pokušavaju da naruše vašu vezu. Vaš partner očekuje od vas da budete tu za njega, i da svoje bračne obaveze stavite ispred svojih ličnih potreba. Ako ste slobodni, znajte da će vam planete pomoći da pronađete sebi novu ljubav ove sedmice, ali samo ako im vi lično to dopustite. 

Vaga: Morate biti ta osoba koja će da uzme stvar u svoje ruke i sredi sve probleme koji pokušavaju da naruše vašu vezu. Vaš partner očekuje od vas da budete tu za njega, i da svoje bračne obaveze stavite ispred svojih ličnih potreba. Ako ste slobodni, znajte da će vam planete pomoći da pronađete sebi novu ljubav ove sedmice, ali samo ako im vi lično to dopustite. 

Škorpija: Imaćete osjećaj velike bliskosti sa svojim partnerom. Vaša porodica će vam pružiti veliku snagu i zadovoljstvo po pitanju mnogih stvari u vašem životu. Vaš ljubavni život će da bude na vrhuncu zajedno sa vašim osjećanjima. Bez obzira na to da li ste u vezi ili slobodni, vaše želje će vam se ispuniti, a vaše emocije na vrhuncu. Kontrolišite svoje emocije i impulsivnost da ne bi došlo do sukoba sa partnerom. 

Strijelac: Vaš ljubavni život će da prođe kroz neke određene tenzije koje mogu da dovedu do toga da se posvađate sa partnerom bez ikakvog razloga, pogotovo tokom vikenda. Pripazite na svoje ponašanje i potrudite se da ne dovodite vaše konverzacije sa partnerom do usijanja. Ako ste slobodni, odlučite se šta je to što želite u životu i onda ne prihvatajte ništa manje od toga. Nema potrebe za kompromisima. 

Jarac: Važnost vaše veze sa partnerom doći će do vrhunca ove sedmice. Imaćete veliku potrebu da svoja osjećanja podijelite sa vašim partnerom i to biste i trebali učiniti bez ikakvog straha. Ako ste slobodni, posvetićete se razmišljanju o vezi sa nekim, i mogli biste da da popustite malo osobi koja pokušava uporno da vas osvoji. 

Vodolija: Što se tiče ljubavnog života, zakon privlačenja će biti na vašoj strani, jer ćete sebi privući osobu koja vam se sviđa. Osjećaj ljubavi, želja za ljepotom i erotski poriv biće vrlo izraženi i snažni. Ako ste slobodni, posvetićete pažnju svom izgledu pomoću kojeg ćete šarmirati druge i osvojiti mnoga srca. 

Ribe: Budite otvoreni i nemojte da bježite od novih iskustava i flertovanja, ali radite sve sa mjerom. Veoma ste razdražljivi zato nemojte da obraćate pažnju na primjedne drugih. Nemojte da se mješate u svađe koje vas se ne tiču. Razmislite malo o svojim postupcima jer možda dugujete izvinjenje partneru i nemojte da kršite obećanja koja ste mu dali.

Pokreće Blogger.