Detaljan sedmični horoskop od 14.06. do 20.06. - Sreća bi mogla pratiti Ovna, Lava i Vodolije

Sreća bi mogla pratiti Ovna, Vage i Vodolije 


Ovan: Za Ovnove će ovo biti sedmica ispunjena raznim bavezama i planovima koji će biti vezani za vašu porodicu. U ovoj sedmici ćete morati donijeti neke jako važne odluke koje se tiču vaše porodice. Biće ovo jako povoljna sedmica za promjene za koje do sada niste imali dovoljno hrabrosti. 

Svi vaši planovi će zahtjevati posebnu pažnju, a posebno budite oprezni ako budete morali dijeliti neke informacije. Što se tiče ljubavi, u ovoj sedmici ćete provoditi mnogo vremena sa svojim partnerom, zbog čega ćete se osjećati jako dobro. Obavezno povedite računa o svom zdravlju. 



Bik: Ova sedmica bi mogla biti jako povoljna, ipak nećete biti dovoljno fokusirani na svoju karijeru, ali ni na druge sfere svog života. Jupiter će imati jako povoljan uticaj na vas pa možete očekivati da budete nagrađeni za neka vaša djela. 

U ovoj sedmici biste trebali biti jako oprezni sa ljudima koje ne poznajete dobro ili koje ste tek upoznali. Posebno vodite računa da svoje planove ne otkrivate onima u koje nemate dovoljno povjerenja. O svojim planovima razgovarajte samo sa ljudima kojima vjerujete i za koje znate da vam misle dobro. 



Blizanci: Ova će sedmica biti puna izazova i iznenađenja, kako pozitivnih, tako i negativnih. Pokušajte o svojim problemima razgovarati sa nekim kome vjerujete i ko ima više životnog iskustva od vas. Drugo mišljenje bi vam moglo dobro doći kako biste realnije vidjeli neke stvari. 

Neki pripadnici ovog znaka koji planiraju da kupe ili prodaju nekretnine, bi mogli veoma uspješno završiti kupoprodaju. Ova sedmica će biti jako povoljna za vaše zdravlje, ipak izbjegavajte planiranje odmora u ovoj sedmici. Vaš ljubavni život će biti dobar. 

Neki pripadnici ovog znaka će napokon ozvaničiti svoju vezu i pokazati svog partnera svojim najbližima. Rak: Ova sedmica će biti puna iskušenja i testova, ali budete li promišljati moći ćete ih riješiti bez velikih poteškoća. 

Ovi životni izazovi učinit će vas nevjerovatno snažnima i moći ćete se suočiti sa bilo kojom situacijom. Potrudite se fokusirate na sve svoje zadatke i obaveze. Takođe, bilo bi dobro da odvojite malo vremena za svoje prijatelje i provedete malo vremena sa njima. 

To će vam jako prijatei i imaće ozitivan uticaj na vaše raspoloženje. Ovo bi mogla biti jako povoljna sedmica ako ste planirali odmor. Dobro će vam doći odmor i opuštanje. Lav: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli zaraditi lijepu sumu novca u ovoj sedmici, a neki bi mogli dobiti unaprjeđenje u karijeri. 

Jako ste se trudili u zsdnje vrijeme da dokažete koliko ste sposobni i vaš trud će napokon biti primjećen i nagrađen. Za one koji su planirali da započnu vlastiti biznis ovo će biti jako povoljna sedmica. Dobićete neke informacije koje bi vam mogle biti od velike koristi. 

Djevica: Ova sedmica će vam donijeti mnogo više nego što ste očekivali. Zato budite spremni, ali nemojte se iznenaditi ako se pojave i neke poteškoće i prepreke. Nemojte klonuti duhom i dozvoliti da vam male prepreke stanu naput. 

Čak i ako vas prepreke navedu da pogriješite, pokušajte da ih prihvatite i naučite nešto iz svojih grešaka. Vaše će veze biti čvršće, a sve nesuglasice i nesporazumi će biti riješeni. Jednostavno morate ostati hladni i umjeriti svoj bijes kako biste bili bolja osoba prema sebi i drugima. 

Provođenje više vremena sa najbližim prijateljima i porodicom ojačat će vašu vezu. Vaga: Ova sedmica bi mogla biti nepovoljna za mnoge Vage, a neki pripadnici ovog znaka bi mogli doživjeti neuspijeh u karijeri ili čak dobiti otkaz na poslu. 

Pokušajte da se ne zavaravate i više se trudite ako želite ispraviti neke greške. Samo uz naporan rad i trud možete postići uspijeh. Zato nemojte biti lijeni i zasučite rukave. Pokušajte svoj temperament držati pod kontrolom ako želite izbjeći neuspijeh. 

Bez obzira na sva dešavanja na poslu vaš ljubavni život će biti jako dobar kao i vaše zdravlje. Škorpija: Iako se mogu pojaviti neke poteškoće u ovoj sedmici, nemojte dozvoliti sebi da klonete duhom. Morate osigurati sigurnost i stabilnost seni i svojim najmilijima zato nemojte gubiti nadu. 

Uspijete li u tome ovo bi mogla biti jako lijepa sedmica za vas. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli dobiti ponudu za promjenu posla ili za napredovanje na višu poziciju na trenutnom poslu. Takođe, možete očekivati povišicu ili bonus. Oni koji su u braku bi mogli imati nekih nesuglasica sa partnerom. 

Strijelac: U ovoj sedmici ćete morati biti prilično čvrsti i neslomljivi, jer ćete se morati suočiti s mnogim stvarima. Neke veze i prijateljstva koje u poslednje vrijeme ne funksionišu kako treba bi mogle završiti upravo u ovoj sedmici. 

Možda ćete se morati nositi sa pretjeranim stresom u ovoj sedmici, ali ostanete li čvrsti i smireni moći ćete ga kontrolisati. Kada je u pitanju posao, nemojte donositi nikakve važne odluke prije nego što se posavjetujete sa nekim kome vjerujete. Ono što je jako važno jeste da budete sigurni u sebe. 

Jarac: U ovoj sedmici će vam se pružiti mogućnost da ispravite neke stvari u kojima ste zabrljali u skorije vrijeme. Takođe, mogli biste dobiti jako dobre ideje kada je u pitanju vaš posao. Ovo se posebno odnosi na one Jarčeve koji vode privatni posao. To bi vam moglo donijeti jako lijepu zaradu. 

Ono što je jako važno jeste da u ovoj sedmici budete jako strpljivi, puni razumijevanja i da izbjegavate svađe i rasprave. Vodolija: U ovoj sedmici ćete biti sjajno raspoloženi. Bićete puni pozitivne energije, ali budite oprezni i usmjerite je na važne stvari i ne trošite je bez veze. 

Kada je u pitanju vaša karijera, morate biti pažljivi i svjesni određenih stvari. Izbjegavajte potpisivanje velikih ugovora bez da ih prvo dobro ne proučite. Takođe bi bilo dobro da vodite više računa o svom vremenu kako biste sve obaveze završili u zadatom roku. 

Trudite se da budete fizički aktivni kako biste izbacili višak energije koja se nakupila u vama. Ribe: U ovoj sedmici ćete moćo mirnim putem riješiti neke nesuglasice koje već neko vrijeme imate sa svojim nadređenima. Takođe, morate biti jako pažljivi kada su u pitanju neki vaši dugoročni planovi. 

Moraćete ih dobro proučiti i analizirati prije nego što počnete da ih sprovodite u djelo. Morate biti jako oprezni i strpljivi ako ne želite zabrljati stvari u drugoj polovini sedmice. Što se tiče veza, vaša veza sa partnerom će cvjetati. Kada je u pitanje vaše zdravlje, ono će biti dobro ako se budete trudili da održavate kondiciju.

Pokreće Blogger.