Ako nisi srećan idi, nemoj varati - 4 stvari koje bi nesrećni muževi trebali raditi umjesto da varaju

Muškarci najčešće počinju razmišljati o varanju onda kada nisu srećni u braku i kada im nešto nedostaje.


Često misle da ne mogu ništa promijeniti u svom braku pa krive ženu kako bi opravdali svoju nevjeru. Ako već želi da potraži sreću pored druge žene, onda bi najbolje bilo prvo da se razvede od svoje supruge, a ne da je, iza njenih leđa, vara sa drugom ženom. 

Danas ćemo razgovarati o tome šta bi muškarac trebao učiniti ako nije zadovoljan svojim brakom, a ne želi napustiti svoju suprugu. 1. Budite otvoreni prema onome što želite; Razgovarajte o onome što vas muči ili što vam nedostaje u vezi.



Ako želite nešto promijeniti morate biti hrabri i jasno iznijeti svoje želje i potrebe. 2. Preuzmite odgovornost za svoje postupke; Budite zainteresovani i otvoreni za ono što sami možete učiniti da poboljšate svoj odnos. 

Morate biti spremni za promjenu jer se ne radi samo o vama već i o vašem partneru. 3. Naučite razliku između strasti i ljubavi; Iako mnogi tvrde da muškarci ponekad nisu u stanju kontrolisati svoje nagone, oni moraju naučiti postupati u skladu sa njima jer je to nešto što mogu kontrolisati. 



Muškarac ne može reći "Nisam se mogao kontrolisati" kako bi opravdao varanje jer za to nema opravdanja. Ako niste zadovoljni svojom vezom i mislite da je varanje odgovor, razmislite ponovo. Riješite problem u vezi, umjesto da tražite rješenje izvan nje. 

4. Neka vaša veza bude prioritet; Možda ste svoju vezu uzimali zdravo za gotovo ili su vam očekivanja bila preniska, ali ako svoju vezu stavite na prvo mjesto, možete puno naučiti o partneru i sebi.

Pokreće Blogger.