Venera u Blizancima od 08.05. do 02.06 - Ovnovi budite direktniji, Vage posvetite više pažnje vezi

Romantična Venera će boraviti u znaku Blizanaca od 08. maja do 02. juna. 


Za to vrijeme možete očekivati da će doći do jasnoće u ljubavi, vezama i komunikaciji sa drugima. Jedini nedostatak bi mogao biti taj što bi mogli pretjerati sa osjećanjima. Pronađite ravnotežu između svog srca i uma i uživajte u ljubavi koju vam donosi Venera. 

Ovan: Umjesto da igrate igre uma s ljudima do kojih vam je stalo, pokušajte biti direktni. To će vam osigurati atmosferu od povjerenja u kojoj možete napredovati u ljubavi. Ne pribjegavajte djetinjastim ili manipulativnim taktikama. Budite svjesni osjećaja svog partnera kako biste osigurali sreću. 



Bik: U ovom periodu ćete imati potrebu da razgovarate sa svojom partnerom o nekim jako važnim stvarima. Mnogo pažnje ćete posvetiti ljudima koji su vam dragi i sa kojima provodite mnogo vremena. Blizanci: U ovom periodu biste mogli izazvati zavist kod nekih ljudi zbog svoje povećane popularnosti kod suprotnog pola. 

Izbjegavajte d apravite dramu i fokusirajte se samo na sebe, a ne na zavidne i ljubomorne ljude. Rak: Nikako ne biste trebali žrtvovati sebe kako biste se svidjeli nekome ili privukli nečiju pažnju. Ako želite skladnu vezu pokušajte ne davati previše sebe već pokušajte biti ravnopravni. 



To će vam osigurati ravnopravnost u vezi. Lav: Prije nego što se odlučite da započnete novu vezu ili obnovite staru pokušajte stvari sagledati objektivno i sa razumijevanjem. Tek tada ćete moći donijeti ispravne odluke u vezama i ljubavi. 

Djevica: Tek kada postignete dovoljno samopouzdanja i utvrdite svoje potrebe moći ćete podići svoju vezu na novi nivo. Ne bojte se promijeniti način na koji se osjećate prema situaciji ili prema partneru. Imate pravo promijeniti svoje osjećaje na osnovu njihovih postupaka. 

Vratite svoju strast u vezu. Vaga: Žudite za ljubavnom avanturom. Bićete veoma nadahnuti da krenete u potragu za svojom srodnom dušom. Vaše srce će doseći nove visine i dubine dijeleći potpuno nova iskustva sa svojim partnerom. 

Prestanite previše razmišljati i živite u potpunosti u svom partnerstvu. Škoropija: Ovo će biti pomalo težak period za osobe rođene u znaku Škorpije. Čeznućete za ljubavi, ali je nećetete moći osjetiti. Pokušajte da ne mislite o tome i zabavite se i ljubav će doći onda kada se buidete najmanje nadali.

Strijelac: Postizanje ravnoteže s drugima može biti teško, uglavnom zato što se za vas ne zna da ste mirotvorac i uvijek trebate iznositi svoje stavove. Umjesto da pokušavate nagovoriti druge da se slože sa vama izborite se da vaša osjećanj budu prepoznata. 

Jarac: Umjesto da razmišljate svojom glavom vi se uglavnom vodite srcem i svojim osjećanjima. Ono što za vas ima smisla u ovom trenutku možda nije ono što drugi očekuju od vas. Vodolija: Vrijeme je da otvorite svoje srce i povežete se sa svojim partnerom na jednom dubljem nivou. 

Biće vam kasnije drago što ste rizikovali, nakravili određen korak i prepustili se svojim osjećanjima. Ribe: Budite oprezni sa kim dijelite svoja osjećanja. Imajte na umu da ne morate svima ugađati i zadržite se samo na onima do kojih vam je zaista stalo. To ćže vam omogućiti da budete okruženi samo onim ljudima kojima možee vjerovati i koji vas razumiju.

Pokreće Blogger.