Privucite sreću, ljubav i mir u svoj život pomoći zlatnog pravila broja 3 - Kako zračiš, tako privlačiš

Često se pitamo u čemu je tajna ljudi koji se sa lakoćom suočavaju sa svim izazovima koje život pred njih stavlja. 


Ono što često zaboravljamo, a što bi smo uvijek trebali imati na umu je da je sve u našim mislima i načinu na koji razmišljamo. Naše misli su odraz onoga što jesmo i od njih sve kreće. Svako naše stanje i osjećanje je odraz naših misli bilo da se radi o tuži, nezadovoljstvu, sreći ili radosti. 

Često zaboravimo da nam je za sreću najvažnije da se fokusiramo na naše duhovno i emotivno stanje, a ne na nešto što je prolazno i materijalno. Kada se fokusiramo samo na prolazne i materijalne stvari gubimo vezu sa samima sobom i zaboravljamo na svrhu svog života. 



Pravilo broja 3 predstavlja suštinu našeg života i kada bismo više vrjednovali jednostavna, ali zlatna pravila broja 3, mogli bismo postići sreću i harmoniju u svom životu. Pridržavanjem ovih pravila vaš život bi se mogao početi drastično mijenjati i mogli bi ste u život privući ono što želite, sreću, ljubav i mir. 

Ako želite praktikovati pravilo broja 3, prvo morate da se osvjestite i početi biti svjesni sledećih stvari: 1. Vrijeme, izgovorena riječ i propuštena prilika su 3 stvari koje ne možete vratiti. 2. Mir, nada i čast su 3 stvari koje ne smijete izgubiti. 3. Ljubav, samopoštovanje i povjerenje su 3 najvrjednije stvari u vašem životu. 



 4. Snaga, sreća i materijalne stvari su 3 stvari na koje se nikada ne smijete čvrsto  oslanjati. 5. Rad, iskrenost i uspijeh su 3 stvari koje vas oblikuju. 6. Krivica, ponos i bijes su 3 stvari koje vas uništavaju. 7. Volim te, žao mi je i pomozi mi su 3 stvari koje je najteže izgovoriti. 

Svako od nas bi trebao napisati ova pravila na list papira i staviti ga na vidno mjesto. Fokusiranjem na ova zlatna pravila bićemo u mogućnosti da živimo srećniji, mirniji i zadovoljniji život.

Pokreće Blogger.