Pravi muškarac će odoljeti iskušenju: 10 znakova da je druga žena bacila oko na vašeg partnera

Bez obzira koliko je vaša veza čvrsta i koliko ste sigurni da vas vaš muškarac nikada ne bi prevario, kada primjetite da se druga žena mota oko vašeg muškarca ne možete biti ravnodušni. 


Iako niste ljubomorna i nesigurna osoba u vama se svejedno može probuditi neka sumnja. Ipak, ako pored sebe imate pravog muškarca budite sigurni da on neće pasti u iskušenje. Obratite pažnju na sledećih 10 znakova ako želite biti sigurni da u svoje sumnje i kako biste mogli spriječiti da se druga žena približi vašem partneru. 

1. Često mu kasno piše; U redu je da vaš partner ima prijateljicu koja mu se često javlja, ali sasvim je druga stvar kada neka druga žena počne da mu piše kasno. Poslije 10 sati ne pišete nekome osim ako prema njemu ne gajite neka osjećanja. 



2. Uvijek nađe izgovor da mu se javi; Uvijek joj je potreban neki savjet i nema koga drugog da pita pa piše vašem partneru. Ako primjetite da mu se svaki put javlja sa drugim izgovorom i razlogom, vrijeme je da tome stanete u kraj. 

3. Previše je otvorena prema njemu; Ako mu često šalje svoje slike to znači da ona želi na bilo koji način da privuče njegovu pažnju i pokaže mu kako izgleda u različitim izdanjima. 4. Pokušava da mu se približi; Ako je druga žena bacila oko na vašeg muškarca ona će pokušati na razne načine da mu se približi. 



Ona bi tada mogla da počne posjećivati kafiće u kojima on često boravi ili da se upiše u teretanu u koju on ide. 5. Traži njegovu pažnju; Često ga zove kada je uplakada i kada kao nema sa kim da razgovara. To nije u redu i sigurno ona ima nekoga od svojih prijatelja sa kim bi mogla da razgovara. 

6. Ignoriše vas; Ako vam se desi da morate da se sretnete oči u oči sa ovom ženom, možete primjetiti kako vas ona ignoriše i silno želi privući pažnju vašeg muškarca te se ponaša kao da vi niste tu. To je samo njena strategije te se ponaša kao da vi niste važni. 

7. Ne skida pogled sa njega; Ako se nađete u istom društvu možete primjetioti kako ona ne skida poogled sa vašeg muškarca čak i kada on ne obraća pažnju na nju. 8. Flertuje sa njim; To može biti suptilan flert, ali ti si žena i ti to primjećuješ, čak i kada je tvoj muškarac slijep na njeno flertovanje.

Mogla bi ga čak povremeno i dodirnuti kako bi mu dala do znanja da je tu prisutna i kako bi privukla njegovu pažnju. 9. Posjećuje ga kada zna da niste kod kuće; To se može činiti kao slučajnost jednom, ali ako se ponovi više puta budite sigurni da to nije slučajno i da ona želi nešto više sa njim. 

10. Žali mu se na druge muškarce; Ako započinje razgovor sa vašim muškarcem o tome kako su svi muškarci koje je do sada srela bili totalni promašaj i kako bi voljela da je na ovome svijetu više muškaraca poput vašeg, budite sigurni da ona gaji neka osjećanja prema vašem partneru i da ga želi za sebe.

Pokreće Blogger.