Od sudbine se ne može pobjeći: Kako karmička nit povezuje one koji su suđeni jedno drugome

Dvije osobe kojima je suđeno da se sretnu na svom životnom putu povezuje nevidljiva karmička nit, i ništa ne može spriječiti njihov sastanak. 


Ako je suđeno da na svom životnom putu upoznate neku osobu, vi ćete je sresti kad tad. Koliko god se trudili ne možete pobjeći od sudbine. Karmička nit povezuje one kojima je suđeno das budu zajedno. Svako od nas ima svoju drugu polovinu koja se savršena za nas i sa kojom nas je sudbina povezala crvenom niti sudbine. 

Karmička nit se može rastezati ili skupljati, može se čak i zapetljati, ali se nikada ne može prekinuti. Mnogi miješaju crvenu nit sudbine sa srodnom dušom, ali postoji razlika između njih. Srodnu dušu možete nikada da ne upoznate i nikada da se ne sretnete sa njom, ali osobu sa kojom ste povezani karmičkom crvenom niti ćete sresti kad tad. 



Samo je pitanje vremena. Tokom potrage za svojom drugom, savršenom polovinom možemo proći kroz razne situacije i životne okolnosti. Karmička nit se može zapetljati ili razvući do te mjere da će puknuti, ali karmičku nit je nemoguće prekinuti. 

Vaš izabranik, vaša savršena druga polovina će doći do vas samo je pitanje vremena. Možete biti udaljeni kilometrima i razdvojeni godinama, ali ćete se na kraju uvijek sresti. Ne postoji ništa na ovom svijetu što može spriječiti sastanak dvaju duša kojima je suđeno da se sretnu. 



Možete živjeti u različitim državama, čak i na različitim kontinentima, ali sudbina će vas spojiti na najneočekivaniji način. Kada se sretnete tada ćete shvatiti da je upravo ta osoba ono što ste cijeli život čekali i tražili jer vas veže nevidljiva magična nit koja ide od jednog srca do drugog.

Pokreće Blogger.