Nikad se ne vraćaj na staro, da je valjalo trajalo bi - 6 stvari kojima bi žena trebala reći "Ne"

Ni jedna žena ne bi trebala pomoći muškarcu da je osvoji. Muškarac se za to treba potruditi. 


Bez obzira koliko vam se neki muškarac sviđa, nebi mu smjeli pomagati da vas osvoji niti mu olakšavati posao. Ako pomognete muškarcu da vas osvoji, rizikujete da ostanete usamljeni pored muškarca koji će se kasnije opustiti i prestati da se trudi oko vas. 

Postoje neke stvari na koje žene ne smiju pristajati i na koje moraju obratiti posebnu pažnju. 1. Ne možeš zadržati muškarca; Ako muškarac želi otići morate ga pustiti. Nemojte smišljati nikakve načine da ga zadržite jer svako ima slobodu da radi šta želi i bude sa kim želi. 



Nemojte pristajati na sve samo da bi zadržali muškarca pored sebe, samo ćete sami sebi napraviti problem koji vam ne treba. 2. Ne pokušavajte vratiti muškarca; Bez obzira koliko vam se neki muškarac sviđa, ako vam nije išlo, nemojte se truditi da ga vratite. 

Da je vaša veza valjala ona bi trajala. Zato se nikada nemojte vraćati na staro. 3. Ne osvajajte muškarca; Rođena si da budeš žena, zato osvajanje ostavi muškarcima. Ako pomažete muškarcu da vas osvoji lišavate se ženske energije time što se bavite muškim aktivnostima. 



4. Ne pomažite muškarcu da vam se približi; Neka se muškarac potrudi da dobije vašu naklonost. Dopustite mu da vas prepozna, da upozna vaš karakter i ono što volite. Ne olakšavajte mu i dozvolite mu da se malo po malo bori za vašu naklonost. 

5. Ne popuštaj; Ako žena konstantno popušta muškarcu ona izdaje sebe i obmanjuje njega. Nesvjesno ga čini slabim zbog čega će kasnije zažaliti. Treba vam jak muškarac koji će znati da vas vodi, a budete li stalno popuštali nećete ga dobiti. 

6. Ne bori se sa drugom ženom; Najgore što jedna žena može uraditi jeste boriti se sa drugom ženom za nekog muškarca. Budite jaki i hrabri i izađite iz ljubavnog trokuta. Ako želite biti srećni i ako volite sebe nemojte gubiti vrijeme svađajući se sa drugom ženom za muškarca, nije vrijedno.

Pokreće Blogger.