Možda ne bi trebali bježati od razvedenih muškaraca - Veza sa njima bi mogla imati 5 prednosti

Prvo na šta pomisle mnoge žene kada upoznaju razvedenog muškarca je da sa njim nešto nije u redu i da mu nešto nedostaje. 


Mnogi su mišljenja da se brakovi uglavnom raspadaju zbog različitog temperamenta partnera, ali postoji još mogo drugih razloga. Ako vam se desi da upoznate razvedenog muškarca, ne biste trebali odmah prekinuti svaki kontakt sa njim. 

Veza sa razvedenim muškarcem bi mogla imati svoje prednosti, a u nastavku pročitajte i koje. 1. Ima bogato životno iskustvo; Razveden muškarac zna da u vezi oba partnera moraju jednako raditi na vezi, da ponekad morate napraviti kompromis i kolika je važnost znati slušati partnera. 



On već zna kako je živjeti sa ženom, a možda iz tog prvog braka ima i djecu, pa zna kako treba da se odnosi prema njima. Možda mu u prošlosti sve ovo nije bilo lako, ali sada bolje razumije sve. 2. Odgovorniji je; Ako muškarac iza sebe ima jednu ozbiljnu vezu, onda se vjerovatno već naučio odgovornostima koje sa sobom nosi ozbiljna veza ili brak. 

Zajedniči život za njega nije ništa novo. On zna šta raditi u kritičnim situacijama i kako ih riješiti. 3. On uči na svojim greškama; Razveden muškrac zna zašto se razveo pa je malo vjerovatno da će tu grešku ponoviti u novoj vezi. To ne znači da on nikada neće griješiti ni u čemu, samo će ozbiljnije raditi na njima. 



4. Zna da savršenstvo ne postoji; On je svjestan da savršenstvo ne postoji i da je svako sačinjen od svojih mana i vrlina. Zna da svako ima svoje greške i da je griješio u prošlosti poput njega samoga. Zbog toga će sa takvim muškarcem biti lakše izgraditi ozbiljnu vezu. 

5. Zna šta želi; Ako vas je već pozvao da izađete to samo po sebi pokazuje da je odlučan u onome šta želi jer takvi ljudi znaju šta žele od svog života. Ako je odlučio ponovo stupiti u vezu onda budite sigurni da on već ima plan u glavi. 

Zna kakva njegova budućnost treba da bude i šta sve treba da učini za nju. Takav muškarac neće gubiti vrijeme na nekoga u koga nije siguran jer mu prethodna iskustva pomažu da razumije šta mu je potrebno u životu.

Pokreće Blogger.