Mlad Mjesec u znaku Bika 11.05: Sreća bi mogla pratiti 3 znaka Zodijaka

Ovaj mlad Mjesec koji će se dogoditi 11. maja bi mogao donijeti pravo osvježenje i mnoštvo dobre energije. 


Mlad Mjesec je uvijek povoljan za postavljanje novih ciljeva i započinjanje novih stvari. Uz pomoć povoljnih planetarnih pojava koje se dešavaju za vrijeme ovog mladog Mjeseca osjećaćemo dodatnu podršku Univerzuma, a za tri znaka Zodijaka ovaj period će biti posebno povoljan i srećan. 

Bik: I Sunce i Mjesec će udružiti snage u vašem znaku pa će ovaj period biti posebno povoljan za vas. U ovom periodu biste trebali postaviti nove ciljeve za budućnost. Takođe stavite sebe na prvo mjesto i fokusirajte se na ono što vi želite, a ne na ono što drugi misle i žele. 



Bićete jako energični i motivisani u ovom periodu, a vaša komunikacija će biti na zavidnom nivou. To bi vam moglo pomoći da uspostavite neke važne veze u životu. Nemojte se plaštiti da napustite svoju zonu udobnosti i rizikujete. 

Lav: Lavovi će biti jako strastveni prema svom poslu u ovom periodu te bi mogli postići neki jako lijep uspijeh ukarijeri. Pružiće vam se prilika da stvorite neke nove puteve u karijeri i započnete projekte koji bi vam mogli donijeti trajni uspijeh. 



Važno je da slušate svoj unutrašnji glas jer će vam on biti od velike pomoći u donošenju nekih važnih odluka. Škorpija: Ovaj mlad Mjesec će se dogoditi u vašoj kući partnerstva i veza, što znači da bi bilo dobro da se u ovom periodu posvetite svom partneru i vašoj vezi. 

Razmislite dobro o svom životu i onome što želite kako biste se tome ogli u potpunosti posvetiti. Kada je u pitanju vaša veza moraćete biti iskreni i otvoreno razgovarati sa partnerom kako biste postavili jasne granice kojih ćete se oboje pridržavati. Važno je da vjerujete sebi i poštujete svoje želje.

Pokreće Blogger.