Mlad Mjesec u znaku Bika 11.05. - Ribama moguć napredak u karijeri, Jarčevi će uživati u ljubavi

Majski mlad Mjesec će se dogoditi u znaku Bika što nas nadahnjuje da uživamo u užicima senzualnog svijeta i preusmjerimo fokus na postizanje naših ciljeva.


Vrijeme je da usporimo, duboko udahnemo i prizemljimo se u sadašnjem trenutku. Za vrijeme ovog mladog Mjeseca ćemo moći spojiti ugodno sa korisnim u čemu će nam još pomoći zemaljska energija Bika. Saznajte kako će na vas uticati ovaj mlad Mjesec ako želite maksimalno iskoristiti ovaj moćni reset Mjeseca. 

Ovan: Vi zaslužujete da živite dobar život i vi to sami znate. U ovom periodu bi bilo dobro da se fokusirate na pronalaženje načina da povećate svoje prihode i unesete više materijalnih zadovoljstava u vaš život. Mlad Mjesec će vas motivisati da razmislite o dugoročnim ulaganjima koja bi mogla biti korisna za vašu budućnost. 



Bik: U ovom periodu ćete imati priliku da zablistate jer se mlad Mjesec, osim što se dešava u vašem znaku, dešava u sezoni Bika. Ako ste željeli okrenuti novi list ili krenuti novim putem, sada je vrijeme. Planete traže od vas da vjerujete sebi i svemiru, pa budite smjeli koliko i pragmatični dok planirate svoje sljedeće poteze. 

Blizanci: Postoji samo jedna stvar koju ovaj mladi Mjesec traži od vas, a to je da usporite i razmazite se. Ovaj povoljan period ćete moći iskoristiti samo ako posvetite malo vremena sami sebi. Planirajte polako, naspavajte se i opustite se kako biste nadoknadili sve ostalo. 



Rak: Ovaj mladi mjesec pomaže vam da se vratite unazad i pogledate načine na koje svijetu možete ponuditi svoje jedinstvene darove i talente. Iskoristite ovu energiju Mjeseca da pokažđete dragim ljudima ljubav i dobićete deset puta više ljubavi i pažnje nazad. 

Lav: Ovaj mlad Mjesec će staviti fokus na vaš posao i navesti vas da se zapitate da li ste zaista zadovoljni putem koji ide vaša karijera. Ako želite promijeniti smijer svoje karijere ovo je idealan period za to. Ovaj mlad Mjesec bi vam mogao pružiti priliku da uspostavite nove veze, iskoristite iznenadne prilike ili isprobate nešto novo u svom profesionalnom životu. 

Djevica: Ovaj mladi mjesec traži od vas da prihvatite one interese koji su izvan puta i potražite neko novo znanje kako biste poboljšali svoj život. Ponekad sve što je potrebno jeste da pratite svoja uzbuđenja i pristupite životu na drugačiji način. 

Vaga: Vrijeme je da počnete slušati svoju intuiciju i preispitate veze koje imate sa drugim ljudima. Ako vas neka situacija ili veza iscrpljuje, ovaj mlad Mjesec će vam pomoći da postavite sebi granice. Sposobnost izražavanja svojih želja najbližim ljudima, čak i ako je to trenutno zastrašujuće, na kraju će ojačati vaš odnos. 

Škorpija: Sad imate priliku okrenuti novi list u ljubavnom životu, pa iskoristite ovu priliku i zamolite svog partnera za tačno ono što vam treba. Zapamtite, u partnerstvu ima više prostora za zadovoljstvo kada su obje strane voljne biti praktične, zato preuzmite inicijativu i očistite zrak od bilo kakve drame kako biste se mogli u potpunosti usredotočiti na zabavne stvari. 

Strijelac: Strijelčevi će u ovom priodu biti jako motivisani što će im pomoći da prate ritam svog poslovanja u ovom periodu. Iskoristite ovaj povoljan period kako biste napredovali u postizanju svojih ciljeva, ali ne zaboravite i na lična zadovoljstva. 

Jarac: Ovaj mlad Mjesec će osvijetliti vašu kuću užitka, pa je ovo idealan period da otvorite svoje srce i pokažete svoja osjećanja. Ovo bi mogao biti period u kome biste mogli upoznati svoju srodnu dušu, zato rasčistite malo svoj gusti raspored i napravite malo mjesta za laganu romantičnu vezu.

Ovaj lagani dotok kreativne energije i koketiranja duhovni je poticaj koji ste čekali. Vodolija: Sve što vam je ponekad potrebno je da malo usporite i odmorite, a upravo to će od vas zahtjevati ovaj mlad Mjesec. Osjećate se sentimentalnije nego inače, pa je sjajno vrijeme za uspostavljanje veza sa članovima porodice ili ponovno povezivanje sa starim prijateljima. 

Ribe: Ovaj mlad Mjesec će biti fokusiran na vašu karijeru i prijateljske veze, pa očekujte da ćete biti prilično zauzeti u ovom periodu. Priliv socijalne energije nadahnut će vas da uspostavite nove veze, vodite inspirativne razgovore sa prijateljima, a možda čak i pronađete nove načine da se izrazite na poslu. Ipak, nemojte zaboravidi na sebe i posvetite malo vremena sebi kako biste se opustili i zabavili.

Pokreće Blogger.