Misle samo na novac i svoj izgled - 7 znakova koji najčešće odaju bezvrijedne žene

U našem društvu postoji mnogo žena koje misle samo na novac, sebe i svoj izgled i stvari koje im pomažu da izgledaju "bogatije". 


Ipak, koliko god se trudile da izgledaju privlačno i "bogato", one ostavljaju sasvim suprotan utisak jeftine i bezvrijedne žene. Postoji mnogo znakova po kojima se lako prepoznaju ovakve žene, a u nastavku pročitajte neke od njih. 

1. Odnos prema muškarcima; Vrlo pažljivo analiziraju finansijsku situaciju svakog muškarca kojeg upoznaju i ne zanimaju ih mnogo njegove druge kvalitete. Spremne su prihvatiti bilo kojeg muškarca koji je imuća i koji bi im mogao obezbjediti luksuzan život. 2. Opsjednuta je brendovima; Jeftine žene su u glavnom opsjednute markiranim stvarima i to uvijek ističu. Kupiće bez oklijevanja bilo koji komad odjeće koji nosi neku poznatu marku. Insprišu je časošisi i modni magazini i nema svoj lični stil. 

3. Živi život na kredit; Ovakve žene su spremne uvijek da se zaduže kako bi sebi obezbjedile skupe stvari poput telefona, automobila ili odjeće. One se osjećaju srećno ako u drugima bude zavist i divljenje. 4. Odnos prema drugima; Uvijek ima želju da pokaže sebe i svoju "originalnost" te visoki status. Često sve druge gleda sa visine i ponižava ih. 5. Njen izgled joj je najvažniji; Neće propustiti priliku da se dotjera, našminka čak i kada izađe do supermarketa. Kad god je moguće pokažaće svoje atribute u što većoj mjeri. 6. Odnos prema porodici; Obično ovakve žene dolaze iz siromašnih porodica i po svaku cijenu pokušavaju sakriti svoje porijeklo. 

Rijetko kada spominju svoje članove porodice i stare prijatelje. 7. Vjernost je za nju strana riječ; Ovakve žene obično nisu vjerne i odane svojim parnerima. Čak i ako napokon nađe bogatog muškarca kakvog želi, čim se pojavi drugi neće oklijevati da napusti prethodnog. Njena pohlepa nema granice.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.