Ljubavna astro analiza za Jun - Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci 


Ovan: Za osobe rođene u znaku Ovna jun bi mogao biti prilično težak mjesec kada je ljubav u pitanju. Moraćete napraviti nekoliko kompromisa i biti strpljivi prije nego što donesete neke važne odluke koje bi mogle uticati na vašu vezu. 

Budite oprezni kako ne biste napravili zabunu i pometnju u vašoj vezi bez potrebe. Ako se budete dobro slagali sa svojim partnerom i otvoreno razgovarali moći ćete da se razumijete i nađete zajedničku riječ. Važno je samo da izbjegavate sukobe. 



Oni Ovnovi koji su slobodni će imati lijepe šanse da upoznaju nekoga i upuste se u ljubavnu vezu. Vaša harizma i pozitivna energija će privlačiti osobe suprotnog pola. Bik: Merkur, koji će biti u retrogradnoj fazi većinu mjeseca juna, bi moga imati nepovoljan uticaj na vaš ljubavni život i mogao bi uzrokovati mnogo problema. 

Veoma je važno da imate povjerenja u svog partnera i da imate dobru komunikaciju kako biste izbjegli nesporazume. Budite strpljivi i nemojte suditi o nečemu što se još uvijek nije dogodilo. Tek u drugoj polovini mjeseca možete očekivati da se strast i uzbuđenje vrate u vašu vezu. 



Oni koji su slobodni će morati sačekati neko povoljnije vrijeme da im se dogodi ljubav. Nemojte brzati u veze i uđite u vezu samo ako ste sigurni. Blizanci: Jun će za osobe rođene u znaku Blizanaca biti pun strasti i romantike koja će prštati na sve strane i u vašu vezu donijeti mir i stabilnost. 

Vaš partner se neće miješati u neke vaše poslove i dozvoliće vam da sami donosite odluke o onim stvarima koje vas ispunjavaju i čine vas srećnima. To će vašoj vezi dati još veću čvrstinu i učiniće je još ljepšom. Oni Blizanci koji su slobodni bi mogli imati mnogo prilika za ulazak u ljubavnu vezu. Ipak, morate biti pažljiviji prije nego što se upustite u vezu sa nekim.

Pokreće Blogger.