Ljubavna astro analiza do 16.05. - Bikovi ostavite prošlost iza sebe, Jarčevi budite fleksibilniji

Bikovi ostavite prošlost iza sebe, Jarčevi budite fleksibilniji


Ovan: Ova sedmica će biti veoma strastvena i zanimljiva, a vaša osjećanja bi mogla doživjeti vrhunac tokom vikenda. Ostavite svoj ego po strani i izrazite svoja osjećanja. Samo tako ćet postići ravnotežu i skladan odnos. Ako ste slobodni, potražite u sebi preduslove za zadovoljavajuću vezu, a zatim poduzmite neke odvažne korake. 

Bik: Svakodnevne obaveze bi vas mogle udaljiti od partnera, ali ako budete razgovarali sa svojim partnerom bez oklijevanja zajedno bi mogli smisliti najprikladnije rješenje. Zapamtite da svoju prošlost ne možete promijeniti zato je važno da je ostavite iza sebe. 



Oni koji su u potrazi za srodnom dušom bi trebali malo realnije gledati na život. Prestanite tražiti savršenstvi jer ćete se tako samo razočarati. Blizanci: Ako ostanete smireni moći ćete da razbistrite svoju glavu i provedete nekoliko lijepih i romantičnih trenutaka sa svojim partnerom. 

Nemojte se plašiti da date neke svoje prijedloge jer nećete pogriješiti. Oni koji su slobodni i koji su u potrazi za srodnom dušom bi trebali više izlaziti i sigurno će uspijeti pronaći osobu koja im odgovara. Rak: Ovo će biti jako lijep asemica za Rakove kada je ljubav u pitanju. 



Vaš partner bi vam mogao prirediti jedno lijepo iznenađenje koj eće vas jako lijepo obradovati. Vikend će biti još romantičniji i pun strasti. Oni Rakovi koji traže stodnu dušu će dobiti nekoliko prilika da iskuse ljubav. Jedna osoba sa vašeg posla bi vam mogla prići. 

Nemojte je ignorisati jer bi vam se moglo svidjeti ono što slijedi. Lav: Uživat ćete u nevjerovatnim trenucima sa svojim partnerom. Vaše dobro raspoloženje bit će očito, a vrijeme provedeno s partnerom fantastično.Ako ste slobodni, sjetite se da za sve postoji vrijeme. 

Do tada, zabavite se i ne budite pesimistični. Novo poznanstvo će se u budućnosti razviti u nešto vrlo zanimljivo. Pokrenite se. Djevica: Razmislite malo i pobrinite se da radite ono što donosi zadovoljstvo i harmoniju u vezi. Oni koji su u potrazi za partnerom bi trebali biti oprezniji i ne dopustite da novo poznstvo propadne. 

Vaga: Vikend će biti vrlo emotivan i dobit ćete priliku da sa partnerom odete na kratko putovanje. To će vam pružiti kvalitetno vrijeme potrebno za jačanje vaše veze. Tokom sedmice budite smireni i izbjegavajte tenzije. Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari dobro raspoloženje. 

Škorpija: Neko vama veoma blizak bi mogao narušiti dobar odnos koji imate sa svojim partnerom. To bi moglo stvoriti napetost i zbunjenst između vas i vašeg partnera i loše raspoloženje. Pokušajte da ostanete smireni i razjasnite situaciju sa svojim partnerom. 

Strijelac: Očekujte vrlo dobre vijesti u ljubavnom životu. Novi period je pred vratima, pa se pripremite da sve probleme svoje veze ostavite iza sebe. Otprilike krajem sedmice dobit ćete priliku da iskreno razgovarate sa svojim partnerom i razjasnite sve što ometa vašu vezu. 

Iskoristite priliku da se iskreno i direktno izrazite. Jarac: Planetarno okruženje stvara idealne uslove da vidite stvarnost i izrazite se partneru sa više fleksibilnosti i razumijevanja. Zabavite se s partnerom i ne dopustite da vam nerazumne misli truju vezu.

Ako ste slobodni, nema razloga da se osjećate razočarano. Uživajte i znajte da vaša sreća radi na tome da pronađete ono što tražite u svom ljubavnom životu. Vodolija: Morate uzeti stvar u svoje ruke jer se vaš um pomalo poigrava sa vama i postavlja vam zamke koje bi vas mogle voditi do neutemeljenih sumnji. 

Oni koji su slobodni bi trebali da uživaju u svojoj samoći dok ne budete u stanju ispravno procijeniti sve što vam se nađe na putu. Ribe: Ovo će biti jako povoljan period za vaš ljubavni život jer bi partner mogao ispuniti svaku vašu želju u ovom periodu. Njihova izražajnost i toplo raspoloženje će otjerati sve vaše strahove i ostaviće vam dovoljno prostora za romantične trenutke strasti i ljubavi.

Pokreće Blogger.