Kad izgubite žensko povjerenje gubite i ženu - Zauvijek

Ako ne opravdate povjerenje žene kada vam on pruži priliku, možete je izgubiti zauvijek. 


Toliko ti je vjerovala, a ti si je iznevjerio. Umjesto da si shvatio koliko sreće si imao sa njom, ti si odlučio da joj slomiš srce. Ponašao si se prema njoj isto kao i prema svima drugima, a možda si mislio da ćeš je time učiniti boljom. I u određenoj mjeri si bio u pravu. 

Kada si izgubio njeno povjerenje, izgubio si je zauvijek i bez tebe će joj sigurno biti bolje.Možda je bila predobra za tebe, ali natjerao si je da se osjeća kao da nije dovoljno dobra. Ona zaslužuje više. Zaslužuje nekoga ko će joj pružiti ljubav i pažnju koja joj je potrebna. Zaslužuje muškarca koji će biti tu za nju jednako koliko i ona za njega. 



Ona zaslužuje pravog muškarca, kakav ti nikada nisi bio. Mislio si da se možeš ponašati kako želiš i da ona mora poštovati tvoja pravila samo zato što si ti muškarac, ali si zaboravio da jedino koga ona mora slušati je ona sama i njeno srce. 

Kada izgubite povjerenje dobre žene, gubite je zauvijek. Jasno je da ti nisi bio muškarac sa kojim ona može graditi budućnost, jer nisi bio u stanju da je voliš u onoj mjeri u kojoj ona zaslužuje. Svaki put kada si joj učinio nešto loše, morala je vjerovati svom unutrašnjem glasu. 



Ti si prekršio svako obećanje koje si joj da i ona je to znala, zato je otišla. Duboko u sebi je znala da nikada više neće biti ista žena poslije tebe te da će joj biti teško ponovo nekome otvoriti i povjeriti svoje srce. Tvoja je krivica što se ona plaši ljubavi i ne dopušta nekome drugom da uđe u njen život. 

Kada shvatiš da si izgubio dobru ženu biće kasno. Željećeš svim silama da je vratiš, ali povratka neće biti. Jer kad izgubiš povjerenje jedne žene, gubiš i nju - ZAUVIJEK.

Pokreće Blogger.