Jupiter u znaku Riba do 29.07. - Ovnovi ne plašite se odgovornosti, Ribe recite jasno šta želite

Planeta Jupiter se 14. maja seli u znak Riba gdje će ostati sve do 29. jula. 


Ovaj period će biti jako važan za sve nas. U nešto više od dva mjeseca koliko će Jupiter boraviti u znaku Riba, imaćemo priliku napraviti pozitivne promjene u svom životu i pronaći put do sreće. U nastavku pročitajte kako će ovaj tranzit uticati na svaki od znakova Zodijaka. 

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna će se u ovom periodu moći odmoriti, napuniti svoje baterije i razmisliti o svojim planovima za budućnost. Ovaj pozitivan period iskoristite da napravite pozitivne promjene u svom životu, težite sreći i ne plašite se odgovornosti. 



Bik:Jupiter će boraviti u vašoj kući prijateljstva i veza što će vam pomoći da steknete neke korisne veze koje bi mogle biti jako povoljne za vaše poslovanje. Posvetite više pažnje na razvoj svog poslovanja kako biste mogli ostvariti uspijeh. 

Blizanci: Jupiter će u ovom periodu boraviti u vašoj kući karijere što će vam biti od koristi u postizanju poslovnih ciljeva. Ovo će biti period u kome ćete moći poboljšati svoj život, napredovati u karijeri ili pronaći posao i snova. Rak: Za osobe rođene uznaku Raka ovo će biti povoljan period za učenje i sticanje novih znanja i vještina. 



U ovom periodu biste mogli dobiti jako lijepe prilike za usavršavanje u inostranstvu koje nikako ne biste smjeli propustiti. Lav: Lavovi bi u ovom periodu trebali biti posebno oprezni kada je u pitanju uzimanje kredita ili pozajmica. Budite pažljivi kako ne biste zapali u dugove koje ne možete vratiti.

Sreća će pratiti one koji znaju kako zaraditi novac i planirati svoje troškove. Djevica: Jupiter će boraviti u vašoj kući braka, veza i partnerstva. Uticaj ove planete će vam pomoći u pronalaženju sreće u privatnom i ljubavnom životu. 

Imaćete priliku upoznati neke jako zanimljive ljude, a oni koji su u braku će imati priliku da ostvare neke želje koje odavno imaju. Vaga: Za osobe rođene u znaku Vage ovo će bit jako povoljan periodu u kome će mnogo raditi, ali i biti nagrađeni za svoj rad. 

Pažljivo pratite prilike koje vam se pružaju i nemojte ih propustiti ako želite ostvariti uspijeh u karijeri. Škorpija: Jupiter će u ovom periodu boraviti u vašoj kući ljubavi pa bi slobodne Škorpije u ovom periodu mogle sresti svoju srodnu dušu, dok će oni koji su u vezi ili braku uživati u harmoniji i srećnom porodičnom životu. 

Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca koje su u braku bi mogle dobiti neke jako lijepe vijesti koje se tiču proširenja porodice. Oni koji su u ozbiljnoj vezi bi mogli ozvaničiti svoju vezu brakom. Jarac: Ovo će biti periodu u kome bi Jarčevi mogli proširiti svoje vidike, sklopiti neka nova korisna poznanstva te započeti neke nove poslove. 

Sve u svemu ovo će biti jako povoljan period za Jarčevce i sve što budu radili će im ići od ruke. Vodolija: Planeta Jupiter će boraviti u vašoj kući dobrobiti i prihoda. U ovom periodu biste mogli pronaći novi izvor prihoda te razviti neke ideje koje bi vam mogle donijeti dobru finansijsku dobrobit i stabilnost. Ribe: Ovo će bit jako značajan period za osobe rođene u znaku Riba. 

Nemojte gubiti vrijeme te se što prije prilagodite pozitivnim stvarima. Nemojte se plašiti da kažete ono što želite jer bi se neke vaše želje mogle ostvariti u ovom periodu ako budete dovoljno vjerovali u sebe i svoje sposobnosti.

Pokreće Blogger.