Iz ugla jedne žene: Jakoj i dominantnoj ženi je potreban jak muškarac, a ne slabić

Žena koja jaka i nezavisna će biti otvorena i iskrena sa svojim partnerom kada su u pitanju njene potrebe. Te su žene hrabre i ne boje se ići kroz zivot. 


One kada vole vole cijelim svojim srcem i daju cijelu sebe. Tačno znaju šta žele od života i kakvog muškarca žele pored sebe. One neće trošiti svoje dragocjeno vrijeme na nekoga ko to ne zaslužuje. Uvijek će se truditi da postupa ispravno, ali i da posigne kompromis kada je to potrebno. 

Jake žene su sigurne u sebe, čvrsto stoje na svojim nogama i nije im potreban muškarac da bi se osjećale kompletno i ispunjeno. Nije svaki muškarac u stanju ispuniti njena očekivanja jer ona neće biti sa bilo kim samo kako ne bi bila sama. 



Uvijek će radije birati samoću nego vezu sa nekim ko joj ne odgovara. Njoj je potreban muškarac koji će je poštovati i koji će znati preuzeti vodstvo kada to bude potrebno. Njoj nije potreban slabić, već muškarac koji će imati smjeslosti da se zauzme za nju i da je zaštiti kada joj to bude potrebno. 

Jake žene mogu biti jako strpljive, ali neće tolerisati plitka osjećanja. Ona će braniti svoje interese i svoje stavove. Nikada se neće složiti sa nečim šta joj ne odgovara niti će odustati od svojih principa. Kada pogriješi uvijek će priznati svoju grešku i nikada neće ništa skrivati od svog partnera. 



Njen izabranik mora da ispunjava neke njene standarde i očekivanja jer se ona nikada neće zadovoljiti sa manje nego što zaslužuje. Spremna je da se bori za ljubav svog muškarca, ali i od njega će očekivati da učini isto. Pored jake žene muškarac će morati da se trudi i da joj pokaže koliko mu je stalo do nje. Ako muškarac želi biti blizak takvoj ženi, onda će morati naporno raditi na sebi da bi mogao da joj parira.

Pokreće Blogger.