Detaljan sedmični horoskop od 17.05. do 23.05 - Sreća bi mogla pratiti Djevice, Škorpije i Ribe

Sreća bi mogla pratiti Djevice, Škorpije, Ribe


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi u ovoj sedmici mogle napraviti lijep pomak u svojoj karijeri te poboljšati svoju finansijsku situaciju. Imaćete dovoljno vremena da dobro razmislite i isplanirate svoje obaveze kako bi sve mogli riješiti na vrijeme. 

Jedna osoba bi mogla imati ključnu ulogu u obavljanju nekih vaših obavze te bi vam mogla biti od velike pomoći. Ono što je jako važno u ovoj sedmici je da smanjite svoja očekivanja kako se ne biste razočarali ako stvari ne budu išle onako kako ste zamislili. 



Uvijek se trudite da gledate na stvari realno. U ovom periodu ćete morati dobro da se potrudite kako biste dokazali da ste vrijedni i kako bi vas drugi više cijenili. Bik: Ove sedmice će sreća definitivno pratiti i bikove. Obzirom na osobe sa kojima ste stupili u kontakt tokom prethodnih dana moglo bi se reći da vam se smiješi sreća i lijepo vrijeme u narednom periodu kada je riječ o tim osoboma ili možda o konkretno jednoj osobi.

Trebali biste pružiti šansu nekim ljudima da vam uđu u život, posebno ukoliko je riječ o osobama koje iz nekog razloga i dalje držite na distanci i ne pružate im priliku da ih bolje upoznate. Mogli biste takođe i ostvariti divan kontakt sa jednom muškom osobom sa kojom imate povremenu komunikaciju, vrlo je moguće da je ta osoba vrijedna vaše pažnje. Obratite više pažnje na međusobnu komunikaciju i slobodno se javite nekome ko se možda trudi oko vas i ima želju da vas upozna. Mogli biste provesti jako lijepo i kvalitetno vrijeme sa članovima svoje porodice i ljudima koji su vam posebno dragi što će vam popraviti raspoloženje i učiniti vas srećnim. 



Važno je da budete samouvjereni i da ne razmišljate previše o nekim situacijama u kojima bi se mogli naći, već da prepustite životu da se pobrine o vama i donese vam sve ono najljepše. Blizanci: Ova sedmica bi mogla biti jako izazovna za Blizance. Biće vam jako teško da uklopite privatni život sa profesionalnim. Moraćete donijeti neke jako važne odluke koje bi mogle imati uticaja na vaš profesionalni život. 

Postoji šansa da se vratite na stari posao ili da dobijete ponudu za neki novi. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli obaviti neke poslove koji će im donijeti jako lijepu zaradu. Mogli biste čuti neke jako lijepe vrijesti vezane za jednu vama jako dragu osobu koje će vas jako obradovati. 

Rak: U ovoj sedmici biste mogli imati teške odnose sa ljudima koji će biti uzrokovani vašom napetosti i nervozom. Ipak, kada su finansije u pitanuju očekuje vas jako povoljan period, pa možete očekivati neki priliv novca. Veoma je važno da se posvetite usavršavanju nekih svojih vještina kako biste izbjegli greške na poslu. 

Na poslu biste mogli doživjeti razna iznenađenja, kako ugodna tako i ona neugodna. Neki Rakovi će u ovom periodu raditi na svojim planovima za budućnost, formiraće neke nove ciljeve u svom životu. Lav: Osobe rođene u znaku Lava će veoma emocionalno primiti neke vrijeti na koje će željeti odmah reagovati. 

Bilo bi dobro da provjerite informacije koje budete dobili kako se ne biste doveli u nezgodnu situaciju i razočarali se. Budu li informacije netačne postoji mogućnost da se uključite u raspravu koja bi se mogla pretvoriti u ozbiljan sukob. Trudite se da budete razumni i oprezni te razmislite o svemu hladne glave.

Neke osobe će bi mogle imati preći granicu kada su u pitanju odnosi u porodici. To će vas natjeratio na oštro reagujete na ovakvo ponašanje i moglo bi vas jako naljutiti. Djevice: Djevice će u ovoj sedmici biti jako entuzijastične, energične i pune želje za poslom. 

U ovom periodu ćete sa lakoćom rješavati sve svoje zadatke, bilo da se radi o poslu ili kućnim obavezama. Naći ćete pravo rješenje za svaki problem u kojem bi se mogli naći te ćete ih riješiti bez poteškoća. Ipak, u drugoj polovini sedmice postoji mogućnost da primite neke vijesti koje bi vas mogle uznemiriti, a koje se tiču nekog člana vaše porodice ili prijatelja. 

Budite oprezni sa odlukama koje budete donosili u ovoj sedmici jer ih nećete biti u mogućnosti ispraviti ako pogriješite. One djevice koje su planirale neko putovanje za ovu sedmicu mogu očekivati da će ono biti jako uspješno. Vaga: Za osobe rođene u znaku Vage ova sedmica će biti u znaku ljubavi i porodičnih odnosa. 

Mogli biste raspravljati o različitim temama koje bi mogle čak izazvati i sukob između vas i vašeg partnera ili negog drugog člana porodice. Nemojte očekivati da se svi svože sa vašim mišljenjima i stavovima. Pokušajte pronaći kompromis i rješenje koje će svima odgovarati. 

Tokom sedmice budite jako obrezni u komunikaciji sa osobama koje ne poznajete. Neki ljudi se mogu predstavljati drugačijima negošto zaista jesu i skrivati svoje pravo lice. Škorpija: Škorpije bi mogle doživjeti iznenađenje tokom ovih sedam dana. 

Iznenadit će vas događaj ili vijest vezani za zaruke, brak ili neki drugi porodični događaj koji se odnosi na rođake, prijatelje, komšije ili druge poznanike. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli prtaviti planove za putovanje ili rezervisati destinaciju za godišnji odmor. 

Ova sedmica će bit puna iznenađenja i uzbudljivih dešavanja za mnoge pripadnike ovog znaka. Strijelac: Strijelčevi bi se u ovoj sedmici mogli suočiti sa nekim situacijama koje bi im mogle ukazati na greške koje su činili u prošlosti. 

Cilj ovih događaja će biti da vas isprovocira da ozbiljno razmislite o svakoj sledećoj odluci koju budete donijeli. U ovoj sedmici će biti poželjno da budete taktični te da se diplomatski opdnosite prema drugim ljudima. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli doživjeti jako lijepa iskustva ovom periodu. 

Imaćete zanimljive mogućnosti za razvoj i šanse za pravi uspjeh. Jarac: Pred vama je period u kome ćete moradi donijeti neke ozbiljne odluke. Takođe, moraćete voditi računa o tome kako reagujete na neke situacije u kojima se budete našli jer biste se mogli suočiti sa raznim neoekivanim događajima koji bi mogli imati dinamičan i nepredvidiv razvoj. 

Uživaćete u vijestima ili događajima koji mogu imati veze sa ličnim ili profesionalnim uspjehom nekoga iz vaše porodice ili kruga bliskih prijatelja. Sedmica će biti povoljna za vaš rad, za ispunjavanje vaših profesionalnih dužnosti ili za razvoj vašeg poslovanja, ako ga imate. 

Vodolija: Ove sedmice moraćete se upustiti u zadatke koji će se odnositi na dom u kojem živite ili imanje koje posjeduje vaša porodica. Iako ćete nevoiljko raditi ove stvari, potrudite se bar da izbjegnete komplikacije i kašnjenja. Neki pripadnici ovog znaka će imati osjećaj da neke osobe koji su im jako drage nisu iskrene prema njima, što bi moglo probuditi sumnju u njima. 

Tražićete neke odgovore i pažljivo istražiti istinu kako bi došli do zaključaka. Ribe: Ribe će u ovom periodu biti okupirane nekim porodičnim obavezama koje bi im mogle oduzeti mnogo vremena. Ako imate određene planove vezane za nekretnine, u ovoj sedmici bi se sve moglo razvijati onako kako ste vi planirali. 

Ipak, važno je da u ovom periodu budete smireni te da zadržite hladnu glavu prilikom donošenja ažnih odluka. Novo poznanstvo koje biste mogli steći u ovoj sedmici bi vam moglo biti od velike pomoći u rješavanju nekih važnih pitanja. Ovo će biti jako povoljna sedmica a razgovore i pregovore, zato bi bilo dobro da iskoristite ovaj period i okrenete stvari u svoju korist.

Pokreće Blogger.