Ako želiš biti privlačna moraš biti sigurna u sebe: 7 ženskih nesigurnosti koje odbijaju muškarce

Svako od nas ima svoje nesigurnosti, ali ne smijemo dozvoliti na one utiču na kvalitet naše veze.


Ako svaka vaša veza kratko traje, možda je to zato što dopuštate da nedostatak samopouzdanja i loše samopoštovnje utiču na vašu sposobnost da budete dobar partner u vezi. U nastavku pročitajte neke od ženskih nesigurnosti koje mogu otjerati muškarca od vas. 

1. Nemate prijatelje; Ne morate biti osoba koja ima veliki broj prijatelja oko sebe, ali dobro je da imate par prijatelja oko sebe sa kojima se družite. Kada žena nema prijatelja, muškarac osjeća pritisak da mora biti odgovoran za vašu sreću. 



Kada vidi da nemate prijatelja to mu stvara pritisak i odaje vašu nesigurnost. 2. Nemate hobije; Kada žena ima hobije i neke stvari kojima je posvećena, to muškarcu omogućava da sazna ko ste i da nauči neke nove stvari. Nedostajanje vlastitih interesovanja i hobija čini vas nesigurnom i pomalo dosadnom osobom. 

3. Prerano mu kažete da ga volite; Za ljubav je potrebno vrijeme i ako prerano kažete muškarcu da ga volite to može negativno uticati na vašu vezu. Dajte dovoljno vremena jedno drugome da shvatite kakva su zaista vaša osjećanja. 



Nemojte se zanositi svojim emocijama i obratite pažnju na znakove koji bi vam mogli pokazati da i on osjeća isto što i vi. 4. Govorite mu da vam je samo on važan; Niko nikada ne bi trebao biti vaše sve. Ako to kažete u želi da pokažete naklonost muškarcu morate imati na umu da to može imati suprotan učinak i otjerati muškarca. 

Time možete pokazati da ste očajni i da tražite nekoga ko će vas učiniti kompletnim. 5. Stalno su vam potrebne pohvale i odobravanje; Kada negdje izlazite želite da vam uvijek kaže kako lijepo izgledate. Kada uradite nešto lijepo za njega, želite da vam se zahvali. 

Ako je muškarcu stalo do vas nećete morati zahtjevati neke stvari od njega, on će to činiti sam bez da mu kažete. 6. Ne sviđa vam se kada on želi da se druži sa svojim prijateljima; Odmah pomislite da to znači da se umorio od vas. 

Tražite od njega da vam se javlja i da vas obavještava gdje se nalazi i kada je došao kući. Zbog toga muškarcu može biti teško da uživa sa svojim prijateljima, a vi možete ispasti dosadna i patetična djevojka. 7. Uznemirite se kada vaš muškarac razgovara sa drugom ženom; To što vaš muškarac razgovara sa drugom ženom ne znači da flertuje sa njom.

U vašoj glavi svaka pažnja usmjerena na neku drugu ženu znak je da mu nije stalo do vas. To je upravo ovo je jedan od najvećih znakova nesigurnosti. Žena mora biti sigurna u sebe ako želi da bude privlačna muškarcu i tada joj ni jedna druga žena neće biti konkurencija.

Pokreće Blogger.