Ženi je potreban muškarca koji je nježan za nju i snažan za sebe - 4 osnovne potrebe zrelih žena

Svaka moderna žena pored sebe želi jakog muškarca. Ali, kada govorimo o muškoj snazi, ne govorimo o njihovim mišićima, već o nečemu sasvim drugom. 


Bez obzira koliko je žena jaka i samostalna, ona pored sebe želi jakog muškarca koji će znati na pravi način da se brine o njoj i da je vodi. One su svjesne da se muška snaga ne ogleda u njihovom mišićavom tijelu zato za sebe bira muškarca koji posjeduje sledeće karakteristike. 

1.Jakoj ženi je potreban odgovoran muškarac koji poštuje sebe i koji poštuje nju. Njoj ne treba muškarac koji skače iz kreveta u krevet i koji samo traži lutke za zabavu. Njoj je potreban muškarac koji će bit spreman da je pokaže cijelom svijetu, koji joj neće pričati bajke i koji je čvrst u svojim odlukama i željama. 



2. Snaga muškarca se ogleda u njegovom intelektu, muškosti i galantnosti. Jak muškarac razumije da je žena živo biće sa svojim potrebama, slabostima i nesavršenostima. Njemu nije problem pomagati ženi u kućnim poslovima, slušati je, pridržati joj vrata ili nositi teške kese iz trgovine. 

On se neće valjati po kauču i čekati da mu se sve donese na noge. Jak muškarac zna razgovarati i slušati kada je potrebno. Neće izbjegavati svoju ženu kada vidi da je nešto muči već će sjesti, razgovarati sa njom i biti joj podrška. 3. Jak muškarac je odgovoran za sve što se dešava u njegovoj kući. 



On se neće pretvarati da je sve u redu i čekati da njegova žena to riješi. 4. Jak muškarac je poput najnepropusnijeg kišobrana na kiši. Sa njim ništa nije strašno, sa njim je uvijek sve sigurno. Uvijek je otvoren za svoju ženu, zaštitnički nastrojen i veoma ugodan. 

Pravi muškarac je nježan za svoju ženu i snažan za sebe, uvijek je odgovoran i uvijek će se truditi da zaštiti svoju ljepšu polovinu i nikada joj neće dozvoliti da ona pati zbog njega.

Pokreće Blogger.