To što sam bio sa drugom ne znači da tebe ne volim - Najgluplji izgovori muškaraca nakon varanja

Mnogi, me samo muškarci već i žene, ne razmišljaju o posljedicama koje može prouzrokovati nevjerstvo. 


Kada se desi nevjera stvar je već gotova i teško je da se može popraviti odnos između partnera, ali neki ipak pokušajvaju da se opravdaju i nađu izgovor za varanje. Neki muškarci znaju ispasti jako smiješni sa svojim izgovorima koji su često veoma glupi. 

1. "Nisam ja kriv, zavela me"; Ovo je definitivno jedan od najglupljih izgovora koje možete čuti. Kako to jednog muškarca koji navodno voli svoju ženu može zavesti druga žena? 2. "To što sam bio sa njom ne znači da tebe ne volim više"; Pojedini muškarci smatraju da to što su bili intimni sa nekom ženom ne znači da su bili nevjerni svojoj supruzi ili djevojci. 



Neki od njih smatraju da imati odnos u kome nisu uključena osjećanja nije varanje. 3. "Malo više sam popio"; To što je malo više popio nije izgovor za nevjeru koju je učinio. Ako se neko ne može kontrolisati kada popije koju čašicu više onda to ne treba da radi. 

4. "Desilo se samo jednom"; Ovo neće učiniti da se osoba koja je prevarena osjeća bolje. Ako se nevjera već desila, kakve su šanse da se neće ponoviti i ko vam garantuje da se nije već desila prije. 5. "Svi to rade" Ovo je još jedan pokušaj prebacivanja krivice na druge. 



Ne varaju svi. Ono koji vole svoje partnere nikada neke pasti u iskušenje da varaju. Za mnoge muškarce odanost je jako važna u vezi i mnogi su vijerni svojim ljepšim polovinama. 6. "Za sve si ti kriva"; Često se dešava da onaj koji vara krivi svog partnera i govori mu da ga zanemaruje i ne posvećuje mu dovoljno pažnje, te da je to razlog što je varao. 

Onaj ko želi da njegova veza funkcioniše on će se potruditi da u njoj bude nježnosti i strasti. Neće tražiti utjehu na drugom mjestu čim se počne osjećati malo zapostavljenim.

Pokreće Blogger.