Sveštenik Andrej Tkačev: Ako želite normalnog muža tražite onog koji posjeduje 3 osobine

Kakav bi trebao izgledati normalan suprug? Sveštenik Andrej Tkačev je ponudio svoje mišljenje na ovu temu. 


Prema njegovom mišljenju, današnje djevojke se nemaju za koga udati i teško im je pronaći normalnog muškarca. On govori da to što je neko vjernik, ne znači odmah da je normalan. Muškarac može biti vjernik, ali u isto vrijeme može biti lijen, može biti ženskaroš ili loša osoba. 

Takođe, on govori kako današnje djevojke sa 18 godina gledaju samo kakav je muškarac fizički, sa 25 ih zanima koliko je stekao i šta ima, a kada dođu u 35tu ne mogu sebi naći normalnog muškarca za koga će se udati i sa kojim će osnovati porodicu. 



Otac Andrej Tkačev savjetuje djevojke da ako žele da nađu sebi normalnog muža da u muškarcu traže sledeće stvari: 1. Da želi djecu; Ako muškarac ne želi djecu i kaže da je u vezi sa vama samo zbog vas, bježite od njega. On nije čovjek za vas. 

Fiziološki i mentalno normalan čovjek želi djecu, a normalan par nastoji osnovati porodicu sa djecom. 2. Da je vrijedan; Muškarac koji zna zaraditi novac i prehraniti porodicu je idealan suprug. Šta vam treba više od toga? Ako muškarac u kuću unese najpotrebnije stvari, onda je dostojan supružnik.



3. Nema loših navika; Ako muškarac radi, može zaraditi porodicu, ako želi djecu, želi porodicu i nema loše navike, onda se trebate udati za takvog muškarca. Pitanje vjere je poslednja stvar o kojoj trebate razgovarati. 

Ako muškarac kojeg ste upoznali želi djecu, voli vas, cijeni vas, spreman je preuzeti odgovornost za vas, onda ga ulovite prije nego što ga neko drugi preuzme. Ne biste trebali mnogo razmišljati i čekati da se pojavi bolja prilika.

Pokreće Blogger.