Ružičasti Super Mjesec u Škorpiji 26.04. - Pripremite se da otkrijete svoja najdublja osjećanja

Super Mjesec u znaku Škorpije koji će se pojaviti 26. aprila poznatiji je još i kao Ružičasti mjesec.


Energija ovog super Mjeseca će nam pomoći da zagrebemo ispod površine i istražimo naše skrivene tajne i osjećanja. Kako je Škorpija znak koji je povezan sa transformaciojm, pomoći će nam da očistimo svoj emociomalni prtljag kako bismo napravili prostor za rast. 

Zbog toga je jako važno da se suočimo sa svojim osjećanjima. Pun Mjesec se uvijek odvija kada mjesec formira opozicioni aspekt Suncu i gotovo uvijek se javlja u znaku suprotnom znaku u kojem se trenutno nalazi Sunce. 



Napetost između ove dvije suprotstavljene planete je ono što nas uzdrmava i pojačava naša osjećanja tokom ovog perioda. Vjeruje se da je lunarna energija na vrhuncu za vrijeme punog Mjeseca, što može učiniti da se osjećamo energičnije. 

Ljudi takođe mogu imati problema sa spavanjem za vrijeme punog mjeseca ili im može biti teže da zaspu. Za vrijeme punog mjeseca ćemo intenzivnije osjećati naše emocije, a Ružičasti super Mjesec će nas učiniti osjetljivijim nego inače. 



Pokrenuće čitav talas različitih emocija i formirati napetost. Tokom ovog perioda vjerovatnije je da ćemo svoju energiju usmjeriti na odnose i međuljudska pitanja. Nekima će biti jako teško da se izbore sa ovom ogromnom energijom što će ih učiniti jako osjetljivima. 

Ovaj Ružičasti super Mjesec će osvijetliti naše umove, osjećanja i ideje će izaći na površinu, a naša intuicija će biti posebno izražena. Ovo oslobađanje energije možemo iskoristiti kao šansu da se riješimo nekih nepotrebnih stvari, da promijenimo loše navike, riješimo se toksičnog prijateljstva ili da se na drugi način oslobodimo onoga što vam više ne služi.

Pokreće Blogger.