Razumjevanje je ključna stvar u vezi - Ako vam muškarac zamjera na 7 stvari bolje da ste same

Svako od nas želi pronaći svoju srodnu dušu i biti srećan, ali uvijek trebamo imati neke stvari na umu i razmisliti da li je ta osoba prava za nas. 


Ponekad je mnogo bolja opcija biti sam nego biti u vezi sa nekim ko nas ne razumije. Razumijevanje je, pored otvorene komunikacije, ključ za uspješnu vezu i ako ga nema, onda je možda bolje biti sam. Ako vam vaš muškarac zamjera neke stvari, možda bi bilo dobro da još jednom razmislite o tome da li vaša veza ima budućnost. 

1. Kada reagujete previše emocionalno na neke stvari koje on ne razumije; Vaš muškarac bi trebao da poštuje vaše emocije čak i onda kada ih u potpunosti ne razumije. Ne bi trebao da vam zamjera što previše dramite oko nekih stvari ili što ste previše osjetljivi i plačete za sitnicu. 



Ne smije od vas zahtjevati da zadržavate svoje emocije samo zato što ih on ne razumije ili ne želi vidjeti. 2. Kada napravite bezazlenu grešku; Vaš muškarac ne bi trebao praviti dramu oko sitnica. Ako vas je strah njegove reakcije kada, na primjer, pogrešno složite njegovu majicu ili pomjerite neku stvar na neko drugo mjesto, možda je bolje da okončate vezu sa njim. 

Pored prave osobe se trebate osjećati ugodno i opušteno jer vas onaj pravi neće osuđivati i zamjerati vam na bezazlenim greškama. 3. Kada ste u nečemu bolji od njega; Ako zarađujete više od njega ili ako ste u nečemu spretniji on se ne bi smio ljutiti. 



Šta više, trebao bi biti ponosan na vas. Ako mu je nepodnošljiva činjenica da ste uspješniji od njega onda on nije čovjek za vas. 4. Ako ne uradite nešto čim vam on to kaže; Vaš muškarac ne bi smio očekivati od vas da napustite sav svoj posao kada vas on pozove da uradite nešto za njega. Ili da se ljuti ako mu istog momenta ne odgovorite na poruku. 

On treba biti važan dio vašeg života, ali ne i jedini. 5. Kada su vam "oni" dani u mjesecu; Vaš muškarac bi trebao imati razumijevanje za vas kada su vam oni dani u mjesecu. Treba da razumije da ste tada osjetljiviji i, ako je potrebno, da se ne srami otići do prodavnice da vam kupi higijenske proizvode. 

6. Kada razgovarate sa drugim muškarcem; Razumljivo je da mu može biti neugodno ako vas vidi da razgovarate sa drugim muškarcem i da pokazuje ljubomoru, ali ne bi smio praviti dramu. Ako imate muške prijatelje sa kojima ste se družili i prije njega, vaš muškarac se ne bi trebao miješati u vaše prijateljstvo. 

7. Kada želite razgovarati o zajedničkoj budućnosti; Ako odbija da razgovara o tome, iako vam je to važno, očito je da za vas nema mjesta u njegovoj budućnosti.

Pokreće Blogger.