Pravu ženu nije briga za vaš novac - Ona žudi za vašom ljubavlju i zna da se sreća ne kupuje

Nisam sigurna da li ste primjetili da postoji ona vrsta žena koje bi radije bile siromašne i srećne nego bogate i nesrećne. 


Ta vrsta žena bi radije imala nepodijeljenu pažnju i bezuslovnu ljubav nego posjedovale svaki dragi kamen na ovom svijetu. Istina je da pravu ženu nikada neće zanimati materijalne stvari i novac koji muškarac posjeduje. Nju će jedino zanimati ljubav i posvećenost koju će da joj pruži. 

Takvu ženu možete razmaziti sa najdragocjenijim draguljima, biserima, najluksuznijim apartmanima i finim vinima, ali njoj to nikada neće biti dovoljno. Znate li zbog čega? Jer to nije ono što joj je potrebno. Stvari koje ona istinski treba i želi su neprocjenjive. 



Ne možete ih kupiti, ne možete ih držati i ne možete ih dodirnuti. Mogu se naći samo u vašem srcu. Prava žena želi ljubav, želi pažnju, ona želi nekoga ko će je istinski voljeti. Nikada joj neće biti važne materijalne stvari. Sve dok pored sebe ima nekoga da je voli ona neće tražiti ništa više od sigurnog doma i toplog kreveta koji će podijeliti sa muškarcem kojeg voli. Jednostavno je. 

Njoj materijalne stvari nisu važne jer zna da nisu najbogatiji oni koji imaju mnogo, već onaj kome je malo potrebno za sreću. Ona je naučena da ljubav i sreću uvijek stavlja na prvo mjesto. Da nikada ne dozvoli da joj finansije kontrolišu život. 



Da nikada ne dopusti da se bilo ko ponaša prema njoj kao da je može kupiti, još važnije, naučena je da se nikada neće zadovoljiti sa nekim ko se usudi utvrditi njenu vrijednost. Nju nije briga koliko ste imućni je novac nikada neće moći zamijeniti intimnost ljudskog dodira. 

Materijalne stvari nikada neće nadoknaditi vaše odsustvo. Nikada neće zamijeniti topli zagrljaj, iskren osmijeh i nježni poljubac u obraz. Mogli biste joj omogućiti pristup svim bogatstvima svijeta, razmaziti je luksuznim mjestima i raskošnim putovanjima, ali na kraju, ništa od toga neće učiniti razliku koja joj je potrebna u životu. 

Ništa joj od toga neće biti toliko važno kao vaša ljubav i odanost. Ona lako može zamisliti život bez bogatstva, ali nikada neće moći zamisliti život bez ljubavi.

Pokreće Blogger.