Posjeduju kvalitete koje nemaju svi - 11 razloga zašto je veza sa introvertnim muškarcem drugačija

Iako mnogi introverte smatraju sramežljivim i suzdržanim osobama oni u stvari mnogo više od toga.


Introverti ne vole velike grupe ljudi. Oni uglavnom preferiraju male grupe odabranih i dragih ljudi za druženje. Često su suzdržani dok vas bolje ne upoznaju, ali i to može varirati od osobe do osobe. Pa saznajmo šta je to što introvertne muškarce čini tako privlačnim pripadnicama ljepšeg pola. 

1. Ekstremna strast; Jedna od prvih karakteristika koje posjeduju introverti je strast. Oni se svemu posvećuju sa velikom strašću, bilo da se radi o poslu, hobijima ili vezama. 2. Tajanstvenost; Budući da su introverti po prirodi tihi, njihova tajanstvenost je upravo ono što budi zanimanje ženskog pola.



Žene žele da ih upoznaju i vide šta se to krije iza njihove tajanstvene ičnosti. 3. Posvetiće vam svu svoju pažnju; Introvertni muškarce će usmjeriti svu svoju pažnju na vas i učiniće vas centrom svoga svijeta. To u ženi može probuditi osjećaj sigurnosti i povećati privlačnost i strast. 

4. Odlični su slušaoci; Muškarac koji je introvert po prirodi će uvijek biti spreman da vas sasluša. U njemu ćete uvijek imati iskrenog prijatelja i uvijek će vam biti rame za plakenje. 5. Kontrolišu svoj bijes; Introverti nemaju tendenciju da povisuju ton, osim ako su jako ljuti, a često čak ni tada. 



Uvijek će se potruditi da saslušaju i nađu rješenje za problem. 6. Imaju razvijenu samosvijest; Još jedan izvanredan kvalitet introvertiranih muškaraca je taj što oni uglavnom imaju prilično dobar osjećaj samosvijesti. Oni znaju  šta vole, a šta ne vole. 

Uvijek će biti iskreni prema vama i sa njima ćete uvijek znati na čemu ste. 7. Znaju šta vi želite; Introvertni muškarci su jako dobri slušaoci i pored njim ne morate brinuti da će neke vaše želje i potrebe biti zapostavljenje. I prije nego što mu kažete on će uraditi nešto što vi volite i sto će vas usrećiti. 

8. Obraćaju pažnju na detalje; Stalnim promatranjem i slušanjem, introverti imaju tendenciju da obraćaju pažnju na svaki pojedini detalj. On nikada neće zaboraviti ni jedan važan datum ili bilo šta drugo što je vama važno. 

9. Jako su organizovani; Iako se ovo može činiti ženskom osobinom, mnogi introvertni muškarci su jako organizovani. Osim toga jako su pedantni i vole urednost. 10. Dobri su u održavanju dugoročnih veza; Većina introvertnih muškaraca su jako dobri u održavanju veza, pa vam ovo može biti pravo osvježenje ako ste uglavnom u svom životu sretali muškarce koje su zanimale samo kratke veze i zabava. 

11. Odlično sarađuju; Ova vještina osim što je sjajna na radnom mjestu dobra je i za održavanje veze. Između strasti koju će introvertirani muškarac imati prema vama, vašoj vezi i sposobnosti da vas sluša i radite zajedno, uz odličnu saradnju kroz sve u vezi ćete prolaziti sa lakoćom.

Pokreće Blogger.