Pitali smo slobodne žene kakvog muškarca žele za muža - Odmah je postalo jasno zašto su same

Ako ostavimo po strani romantiku u odnosu između muškarca i žene, tada je svaka veza zajednica koja koristi svima. 


Ako osoba pored vas ne čini apsolutno ništa da poboljša vaš život i umjesto toga samo pogoršava vaše postojanje, zašto onda biti sa takvom osobom? Iz tog razloga je toliko mnogo muškaraca koji danas ne žele da se vjenčaju i osnuju porodicu. 

Danas je mnogo žena koje su spremne samo da uzimaju, a da pritom ne daju ništa zauzvrat. Imaju ogroman broj zahtjeva za muškarca, dok same mogu ponuditi malo toga. Ako se brak gradi samo na ljubavi, male su šanse da će dugo trajati. 



Dvoje ljudi treba da povezuje poštovanje, prijateljstvo, međusobno razumijevanje, podrška, zajednički dobro organizovan život, djeca itd. Prije nego što se vjenčate trebali biste dobro razmisliti glavom, a ne voditi se samo srcem. Tada ćete spriječiti razvod braka 5-6 mjeseci nakon vjenčanja. 

Mnogo je djevojaka koje su ušle u svoje 30te, žele da se udaju, ali ne ide im sve od ruke. Nedavno sam razgovarala sa svojim prijateljicama i pitala sam ih kakvog muškarca one žele za muža, ali kada su mi iznijele svoje zahtjeve i želje, odmah mi je postalo jasno zbog čega su same. 



1. Stabilna zarada i da dio te zarade daje ženi; U redu je da žena pored sebe želi muškarca koji je vrijedan i koji dobro zarađuje. Ali mnoge od tih žena određuju kolika je minimalna zarada koju bi njihov muž trebao imati i dio koji bi trebao davati ženi svakog mjeseca. 

Šta bi se, na primjer, desilo da taj muškarac ostane kasnije bez posla? Razvod? 2. Muž treba dopustiti ženi da se zabavlja kako želi; Mnoge moje prijateljice žele živjeti srećno do kraja života na tuđi račun. Djevojke žele i u braku da žive onako kako žive sada. 

Da izlaze, putuju, zabavljaju se, a da suprug sve to finansira. 3. Muž treba da bude pažljiv, brižan, pouzdan i da je drži kao malo vode na dlanu; Slažem se da muškarac treba biti pažljiv i brižan prema ženi, samo sto bi to trebalo biti uzajamno. 

Žena bi trebala isto tako da se ponaša prema muškarcu, a ne samo da očekuje da se on tako ponaša prema njoj. 4. Muškarac treba da kupuje poklone i da joj stalno ugađa; "Pa mi smo žene, muškarci trebaju da nam ugađaju" rekle su mnoge od njih. Jeste lijepo kada muškarac ugađa ženi, ali nakon svih gore navedenih zahtjeva, sumnjam da će neka od njih naći takvog muškarca.

Pokreće Blogger.