Muškarac otkrio šta ga najviše odbija kod zrelih žena: Većina njih su često umorne i nezadovoljne

Imam 45 godina, razveden sam i već dugi niz godina živim sam. Sebe smatram normalnim muškarcem koji vodi računa o sebi i svom izgledu. 


Dobro zarađujem i zivim jedan jako pristojan život. Mnogi moji prijatelji me često pitaju zašto sam sam. Još uvijek sam mlad, mogu se ponovo oženiti i osnovati porodicu sa drugom ženom, ali ja jednostavno ne želim. Nisam od onih muškaraca koji bi sebi našli mlađu ženu jer imam kćerku koja ima 23 godine i ne bih mogao zamisliti sebe da budem u vezi sa nekom djevojkom njenih godina. 

A opet jako je teško naći ženu svojih godina sa kojom bih mogao graditi normalnu vezu. Mnogo je više stvari koje me kod njih odbijaju nego što me privlače. Smatram da su zrele žene preplavljene problemima i brigama. One već imaju djecu, neke čak i unuke. 



Vječito brinu o njima, što je razumljivo, pa nemaju vremena da se posvete bilo kome drugome. Mnoge od njih su sumorne, umorne i nezadovoljne. Stalno nešto kukaju i žale se na sve i svašta. Život nije lak to nam je svima jasno, ali ne želim pored sebe pesimističnu ženu koja stalno nešto kuka. 

Ja sam čovjek koji vodi računa o svom izgledu, a većina žena koje su prešle 40 imaju višak kilograma, često zanemaruju sebe i ne brinu se o sebi. Ne vode računa o svom izgledu i zapuštaju se kao da su neke babe. Neke od njih jednostavno samo žele uloviti dobru priliku. 



Žele muškarca koji bi mogao da ih izdržava i koji bi mogao da joj priži lijep i lagodan život. Mnoge od njih kada vide muškarca koji dobro izgleda i koji pored toga dobro zarađuje, spremne su na sve samo da bi ga upecale. Nemaju ni trunke samopoštovanja, principa ni skromnosti. Nisu naravno sve takve, ali ima i takvih.

Pokreće Blogger.