Ljubavna astro analiza za Maj - Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe 


Jarac: Između vas i vašeg partnera bi se mogle pojaviti neke nesuglasice koje bi mogle izazvati ozbiljne rasprave između vas i vašeg partnera. Ako ne budete u mogućnosti da kontrolišete svoje ispade bijesa to bi moglo ozbiljno poljuljati vašu vezu. 

U ovom periodu morate biti jako pažljivi i poduzeti korake koji vam neće uzazvati veliku štetu. Ipak, druga polovina mjeseca bi mogla biti mnogo povoljnija i bićete u mogućnosti riješiti ovaj problem. Ako budete strpljivi vaša veza bi ponovo mogla biti puna strasti i nježnosti. 



Vaše raspoloženje će se popraviti, a odnos sa partnerom bi mogao početi da cvijeta. Vodolija: Početak mjeseca će biti jako povoljan za rješavanje ljubavnih pitanja. Mnogo ćete razmišljati o budućnosti. Trudite se da ne budete tvrdoglavi jer bi to moglo izazvati nesuglasice i neslaganje sa partnerom. 

Budite malo popustljiviji i vodite računa o potrebama i željama svog partnera, ali nemojte zaboraviti na svoje potrebe. Samo tako ćete ostvariti mir i harmoniju u vezi, a to će vam takođe pomoći da se klonite bilo kakvih rasprava. Slobodne Vodolije bi mogle upoznati neku zanimljivu osobu, ali će samo od vašeg ponašanja zavititi kako će se ta veza razvijati. 



Nemojte žuriti u vezu, ali nemojte ni glumiti neosvojivu osobu. Ribe: Osobe rođene u znaku Riba će biti vrlo iskrene prema svom partneru i željeće da se i njihov partner isto odnosi prema njima. Nećete skrivati ništa od svog partnera,a to će vam pomoći da se bolje razumijete i da vaša veza bude uspješnjija.

Pokušajte da sve probleme i nesuglasite svedete na minimum i da ih riješite na miran način. U drugoj polovini mjesece bi se mogli pojaviti neki sitni problemi kod pripadnika ovog znaka koji su u braku. Vaš partner bi se mogao ljutiti na vas zbog nekih vaših postupaka. 

Vaš bi se partner mogao osjećati zapostavljeno i žaliće se kako mu ne posvećujete dovoljno vremena. Ipak, u drugoj polovini mjeseca stvari bi se mogle početi polako popravljati.

Pokreće Blogger.