Ljubavna astro analiza za Maj - Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica 


Rak: U ovom mjesecu biste mogli imati nekih poteškoća u komunikaciji sa svojim partnerom što bi moglo uticati na vaš cjelokupni odnos u vezi. Bilo bi dobro da izbjegavate sukobe kako ne se ne biste doveli u situaciju da nanesete ozbiljnu štetu vašoj vezi. 

Priznajte svoje greške i budite spremni da se izvinite partneru za neke svoje postupke. Prva polovina mjeseca će biti veoma teška za vašu vezu zato bi bilo dobro da budete oprezni. Slobodni Rakovi će dobiti priliku da upoznaju jednu jako zanimljivu osobu za koju će se posebno zainteresovati. 



Oni pripadnici ovog znaka koji su u braku će imati povoljan period u drugoj polovini mjeseca. Dobro će se slagati i izvršavati sve obaveze vezane za porodicu i brak. Lav: Maj mjesec neće biti posebno povoljan za vaš ljubavni život. Mogle bi se javiti neke nesuglasice i nerazumijevanje između vas i vašeg partnera. 

Ipak, kako mjesec bude odmicao situacija bi se mogla popraviti i vi i vaš partner biste mogli prevazići poteškoće koje ste imali na početku mjeseca. Ovaj mjesec će ipak biti veoma povoljan za Lavove koji su u braku . Vaš brak će cvjetati i oboje ćete biti posvećeni jedno drugome i vašoj porodici. 



Slobodni Lavovi će takođe imati povoljan periodu kada je ljubav u pitanju. Postoji mogućnost da vam se svidi jedna osoba koju ćete upoznati preko prijatelja ili nekih članova porodice. Djevica: Maj bi mogao biti posebno povoljan mjesec za većinu osoba rođenih u ovom znaku. 

Vaša odnos sa voljenom osobom će biti sve bolji, pa ćete uživati u vremenu koje budete provodili zajedno. Iskoristite ovaj period maksimalno kako bi stvorili što bolju vezu sa svojim partnerom. Uprkos nekim laganim tenzijama koje bi se mogle pojaviti kod Djevica koje su u braku, ovaj period će ipak biti veoma povoljan. 

Povećaće se strast i privlačnost između vas i vašeg supružnika i bićete veoma posvećeni svojoj porodici. Vaš partner će vam biti velika podrška što će vam pomoći da izgradite samopouzdanje koje će vam biti potrebno da se ostvarite u karijeri. Iznenadite svog partnera nekom sitnicom koja će ga obradovati.

Pokreće Blogger.